koffiepakketten

Koffiepakketten

Werkelijk een unieke verzameling koffiepakketten vindt je in onze webshop. Leuke betaalbare cadeaus, zorgvuldig samengesteld en met trendy materialen verpakt. Koffiezz stelt de hoogste eisen aan de kwaliteit van verpakken en verzenden. Stop met nadenken, wij hebben de leukste koffiepakketten in huis! Op het moment van schrijven zijn er meer dan 30 koffie en thee cadeaus beschikbaar. Maak je gebruik van koffiecups? ook hier is aan gedacht.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit vele cadeaus heeft Koffiezz ook vele lekkernijen en koffie items in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket. En wat dacht je van je eigen tekst of logo op onze koffie? kijk eens rustig rond op de site.

koffie kado

koffiepakketten maar ook voor de thee liefhebbers

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze koffieshop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos .Ook voor de thee liefhebbers zijn er een aantal cadeau items bij Koffiezz te vinden.

Heerlijke koffiebonen en de leukstekoffiepakketten handig en overzichtelijk op één site.

Wij leveren ook relatie geschenken  met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor koffiepakketten