online koffie bestellen

online koffie bestellen

Online koffie bestellen, hoe handig is het om vanuit je lui stoel jouw koffie snel in huis te halen! Bonen van Koffiezz zijn een heerlijke blend van 100% Arabica koffiebonen uit de beste koffiegebieden. Onze koffie is voorzien van het Rainforest Alliance certificaat. Er wordt rekening gehouden met de mens, natuur en duurzaam produceren. Het zijn koffiebonen die kunnen meten aan de exclusieve koffiemerken en je kunt de koffiebonen online bij ons bestellen!

Ruim assortiment koffiebonen

De Arabica koffiebonen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is de Koffiezz Roast gemaakt van heerlijke pittige verse koffiebonen met krachtige smaak voor de ervaren koffiedrinker. Voor een fluweelzachte sensatie met een vleugje zoet zijn de Koffiezz Crema verse koffiebonen echte aanraders! Naast verschillende smaken heb je keuze uit koffiebonen of gemalen koffiebonen. Ook kun je selecteren welke hoeveelheid koffiebonen je graag wilt bestellen, zo is er keuze uit 250 gram, 500 gram of een 1 kilo verpakking.

Proefpakket koffie

Om kennis te maken met de Arabica koffiebonen heeft Koffiezz verschillende proefpakketten samengesteld van 3 x 250 gram en 3 x 125 gram. Om het wat makkelijker te maken hebben wij de mooie mix verse koffiebonen hieronder neergezet:

Proefpakketten zijn erg leuk om als cadeau te geven. Neem ook eens een kijkje bij de categorie koffie cadeaupakket. Hier vind je online koffie cadeau pakketten met heerlijke verse koffiebonen voorzien van en een persoonlijk cadeau kaartje en nog meer lekkers. En zeg nou eerlijk, een koffie cadeau pakket is toch altijd een goed cadeau?

Online koffie bestellen

Ben je geïnteresseerd in de Arabica koffiebonen? Zowel bonen als gemalen koffiebonen, een proefpakket of een koffie cadeau pakket? Koffiezz biedt 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed? Geld terug! Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw koffiebonen online en je zult heerlijk genieten van onze exclusieve koffiebonen. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Wist je dat Koffiezz blogs schrijft met leuke weetjes en recepten met natuurlijk ‘koffie’ als onderwerp? Tijdens het drinken van een kopje koffie kun je een keer een kijkje nemen op de blogs & recepten pagina en wie weet doe je nog leuke inspiratie op. Online koffie bestellen is nog nooit zo gezellig geweest.

Naast koffie ook verrassende koffie geschenken

Leuke koffiegeschenken met unieke inhoud, voor welk moment  je een cadeau zoekt, op deze site is er altijd wel iets te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van koffiebonen met de smaak van whisky en zelfs met rum.

Bekijk hieronder onze verrassende mogelijkheden

Thee en/of koffiepakket online kopen

Wanneer de keuze van het thee cadeau is gemaakt, dan kun je uiteraard gemakkelijk de bestelling online plaatsen. De thee of koffie geschenksets worden in een stevige omdoos verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland en België. Vanaf €30,- is jouw bestelling gratis. Heb je vragen over een koffie of thee cadeaupakket? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op 085-3030024 / 06-21801066 of per mail op koffie@koffiezz.nl. Of check onze items bij partner BOL

Online koffie bestellen!