Paaskoffie

Paaskoffie een recept voor het hele jaar door

Paaskoffie – een feestelijk recept voor de paasdagen

Met Pasen draait alles om samen genieten. En wat past daar beter bij dan een heerlijke kop Paaskoffie? Speciaal voor de paasdagen hebben wij een feestelijk recept samengesteld dat perfect is voor tussendoor of als afsluiter van het paasdiner. Een zachte, smaakvolle koffie die jouw Paasmoment extra bijzonder maakt.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? Deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie werkdagen thuis bezorgt.

Eigen Melange Paaskoffie!!

Vanaf nu verkrijgbaar een eigen melange paaskoffie! Kijk snel HIER.

Kun of mag je de deur niet uit en wil je toch iemand verrassen? Jouw geschenk heb je zo geregeld! Koffiezz regelt een tekst kaartje (gratis) en de verzending naar ieder gewenst adres in NLD en België.  En… vanaf nu is het koffiepakket `koffie` ook verkrijgbaar een paas editie! Kijk snel HIER.

Populaire cadeaus altijd een feest

Jouw koffie maar ook de geschenken worden van A-Z  zorgvuldig verpakt. Ben je onverhoopt niet tevreden dan stuur je het gewoon retour. Alle cadeaus worden op verzoek als cadeau verpakt en indien gewenst kun je er een tekst kaartje bijvoegen. Voor deze service rekent koffiezz helemaal niets! Bezorgd op iedere gewenst adres in NLD gratis vanaf €30,00

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 ml vers gezette koffiezz Dolce Crema
  • 1 kaneelstokje
  • 1 kruidnagel
  • 75 gram suiker
  • 25 gram lichte basterdsuiker
  • 200 ml advocaat
  • slagroom

Voor de garnering: cacaopoeder of chocoladeschaafsel

Bereiding Paaskoffie:

Verwarm de koffie in een pan en voeg de suiker en de specerijen toe, roer dit door totdat de suiker is opgelost.

Laat de koffie 15 minuten op een laag vuurtje staan ( niet koken ) zodat de specerijen kunnen intrekken.

Verwijder het kaneelstokje en de kruidnagel.

Verdeel de 200 ml advocaat over 4 mooie glazen.

Schenk over de bolle kant van een lepel voorzichtig de koffie er over heen.

Maak af met een flinke toef slagroom en garneer met cacaopoeder of chocoladeschaafsel.

Serveer de koffie direct.

Tip! Lekker bij de paaskoffie zijn paassoesjes met romige advocaatvulling.

Koffie waar je naar uitkijkt!- zeker voor deze paaskoffie