Relatiegeschenk met een zeer bijzondere twist

Relatiegeschenk met een zeer bijzondere twist want elke koffieliefhebber moet dit een keer geprobeerd hebben. Koffie die behandeld is met echte Caribische rum! Wij vinden het een origineel relatiegeschenk maar natuurlijk ook uitstekend geschikt als je iemand eens wat anders wilt geven. Kun je niet wachten en wil je snel naar de site? klik hier!

Koffiebonen die je bij blijven

Bij koffiezz hebben ze een methode ontwikkeld om bonen te behandelen met rum maar ook met whisky of brandy. Je leest het goed het is echt geen grap! Wil je je vrienden verrassen na het diner met iets speciaals of waarom zou je de dag niet beginnen met jouw favoriete drank? Oh ja, wees gerust de alcohol is geheel verdwenen maar de smaak blijft je zeker bij.

Een afdronk die lang blijft hangen

Over smaak valt niet te twisten maar wij beloven je iets speciaals! Kies je voor whisky of brandy bonen dan adviseren wij om deze niet te sterk te zetten maar wel als espresso te drinken. De rumbonen zijn door hun wat zoete afdronk ook heerlijk in melkspecialiteiten (o.a. cappuccino)

Welkom bij Koffiezz! De site voor Koffie & geschenken

De mogelijkheden met het koffieboontje is eindeloos en bedenk maar eens: We drinken in Nederland gemiddeld zo`n 3 kopjes koffie per dag! Jawel wij Hollanders zijn er gek op. Lekkere koffie in huis is best wel een dingetje om een goed over na te denken. Het kan makkelijk zijn dat jij ondoordacht je koffie `s morgens opdrinkt of dat je toch maar een kopje van die oude smeurie op je werk uit het apparaat haalt. Beter je leven en ga voor kwaliteit en koffie waar je naar uit blijft kijken!  het hoeft echt niet duur te zijn en je hebt echt veel meer plezier in jouw `Bakkie`.

 

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor relatiegeschenken