relatiepakket met koffie

Relatiepakket met koffie waar je echt wat aan hebt

Relatiepakket met koffie

Relatiepakket met koffie waar je echt wat aan hebt, bedenk maar eens goed! De meeste cadeautjes zijn niet goed over nagedacht en worden onbedacht gegeven en gekocht. Natuurlijk valt het niet mee om iedere keer wat anders te bedenken want hoe vaak hoor je niet dat de meesten alles wel hebben. Mooi dat treft! je hebt nu de site van Koffiezz ontdekt. Hier vind je leuke cadeaus vergezelt met heerlijke koffie.

Custom koffie cadeaupakketten

Wist je dat je bij de Koffiezz koffiepakketten het mogelijk is om voor bedrijven/relaties een eigen logo te gebruiken? Hoe leuk is het om je werknemers te bedanken met een koffiepakket met het logo van jouw eigen bedrijf! Zo geef je ze een uniek cadeau, het kan nooit kwaad om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk. Of geef de koffie cadeau pakketten aan een échte koffieliefhebber zoals je vriend, vriendin en/of familielid voor Sinterklaas of kerst.

De leukste koffieshop van Nederland

De intentie van Koffiezz was gewoon een lekkere eigen melange creëren en dat is goed gelukt! We hebben twee smaken koffie laten melangeren namelijk de Crema en de Roast. Beide zijn Rainforest gecertificeerd en worden vers in kleine badges gebrand. Twijfel je nog? bestel anders eerst een proefzakje van 250 gram en vind je de koffie niet lekker geven wij het aankoopbedrag terug! Waar wacht je nog op, neem eens een kijkje in de leukste koffieshop van Nederland en ontdek de vele mogelijkheden op koffiegebied.

relatiepakket met koffie

Relatiepakket zorgt voor blije gezichten

Onze koffie cadeau sets worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Kun je het je voorstellen als de bode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert echt blije gezichten op!

Relatiegeschenken koffie

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor een relatiepakket