koffie gifts

Koffie gifts

Koffie gifts met heerlijke verse koffiebonen zijn helemaal de trend om als een verrassend cadeau te geven. We drinken in Nederland gemiddeld 3 kopjes koffie per dag. Waarom niet eens een leuk koffie geschenk. Bij Koffiezz wordt jouw pakket met de grootst mogelijke zorg behandelt en verpakt. Indien gewenst kunt je een leuke persoonlijke tekst bij jouw bestelling toevoegen. Tevens kun je je koffie geschenk op ieder gewenst adres in Nederland en België laten bezorgen.

Een koffie cadeau pakket zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Verras bijvoorbeeld je collegae eens met een leuk koffie cadeau en hier wordt zeker over gesproken! Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in de leukste koffieshop van Nederland.

 

Koffie gifts op maat

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Nieuw! in de decembermaand hebben wij ook speciale Sint en kerstpakketten.

Assortiment koffie gifts

Koffiezz heeft circa 30 koffie cadeau pakketten in het assortiment, maar we zullen er een voor je uitlichten. Zo hebben we het ‘Sinterklaas koffie cadeau’ pakket, zoals de naam al zegt, is dit een pakket met sinterklaas items. Zo zit er in dit pakket: Sinterklaas koffie, kleurrijke mok, hartschaaltje van porselein, koffie melanges, chocoladeletter, kruidnootjes en een heerlijke chocolade mix! Benieuwd naar wat er in de andere cadeaupakketten zit? Klik op een cadeaupakket en find out yourself!

Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend cadeau , nu ook thee cadeaus verkrijgbaar!

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen . Kortom, neem eens rustig de tijd en bekijk de vele mogelijkheden.