Barbecue koffierub met bijzondere specerijen

Barbecue koffierub met bijzondere specerijen voor een intense smaak beleving. Bij koffiezz zijn ze altijd op zoek om meer uit hun koffieboontje te halen dan gewoon een kopje koffie. Natuurlijk bieden zij hele goede koffie voor een aantrekkelijke prijs en geeft koffiezz zelfs smaakgarantie. Ben jij op zoek naar een origineel cadeautje met koffie dan moet je zeker eens op de site kijken.

Barbecue koffierub voor de vleesliefhebber

Het is helemaal in om samen met je vrienden buren of familie een leuke barbecue te organiseren. Diverse kruiden en specerijen zijn er op de markt verkrijgbaar en op het web vindt je talloze recepten om jouw gasten te verwennen. Maar had je er al eens bij stil gestaan om jouw stukje vlees te marineren met koffie? Vooral steaks en ribs krijgen door de gemalen koffie een bijzondere intense smaak.

barbeque koffie rub

 

Cadeaus waar je nog mee aan de slag moet

De Barbecue koffierub is ook onderdeel van een geschenkdoos waar nog meer mogelijkheden met koffie inzit. Wat dacht je van ingrediënten waar je wodka of graanjenever aan toe voegt en na een paar weken heb je de lekkerste koffielikeur! Of wat dacht je van koffieboontjes die op een speciale manier met echte Caribische rum zijn behandelt waar je een heerlijke zachte aromatische koffie mee kan maken.

Koffie cadeaus relatiegeschenken

Naast de heerlijke koffie barbecue rub heeft koffiezz vele items om jouw familie, vrienden of relaties eens flink te verassen. Heerlijke koffie maar ook koffieboontjes met whisky, rum en zelfs brandy zijn te verkrijgbaar. Denk niet langer over jouw cadeau doe vooral eens inspiratie op koffiezz.nl of bij onze partner BOL.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf. Je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zelf te maken likeur of boontjes met alcohol!

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor de leukste cadeaus