Rotterdams cadeau met koffie voor de harde werker

Rotterdams cadeau met koffie voor de harde werker want iedereen weet: Rotterdammers lullen niet maar poetsen! En harde werkers zijn het. Gewend om hun stad vanaf de grond op te bouwen en altijd in beweging te zijn. Vele koffiebranderijen en koffie cafés duiken op in stad en daarmee kun je gerust zeggen dat de stedelingen heel goed weten wat kwaliteit en genieten is na een dag hard werken.

Koffiebonen voor Rotterdam

Speciaal voor Rotterdam en natuurlijk ver daarbuiten heeft koffiezz een speciale melange ontwikkelt: Deze heerlijke koffie (500 gram) is speciaal samengesteld voor koffieliefhebbers uit Rotterdam EO maar natuurlijk ook voor de iedere koffieliefhebber. De koffie bestaat uit 100% Arabicabonen en is duurzaam geproduceerd. Koffiebonen voor Rotterdam kenmerkt zich door een perfecte melange van diverse soorten Arabica koffiebonen speciaal geselecteerd en met zorg in kleine oplages vers gebrand. Een krachtige stoere smaak. Karamel, geroosterd brood, en tonen van chocolade. Heerlijk om zo te drinken maar ook perfect voor melkspecialiteiten.

Ook geschikt voor bedrijf of horecagelegenheid. Voor een proefpakket neem contact met ons op.

Regionaal geschenk

Deze koffie is ook uitermate geschikt om cadeau te doen. We drinken gemiddeld 4 kopjes koffie per dag hoe leuk is het om dan eens cadeau te doen. Totaal onverwachte reacties als iemand koffie cadeau krijgt. Een leuk regionaal pakket waarmee je nog meer kunt genieten van jouw koffie moment.

Rotterdams cadeau voor de harde werker

Ga direct naar onze webshop! Hier vindt je al onze lekkere koffie en nog meer cadeaus. Kunnen wij jou verder helpen met advies of al je vragen? Neem contact met ons op. De mogelijkheden met onze boontjes zijn talrijk!

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor Rotterdam!