1. Bezorging & verzending

Gifts & personificatie mogelijkheden

Verras uw vrienden of familie door een van onze geschenken op zijn/haar adres te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven waar u uw bestelling afgeleverd wilt hebben.Tevens bestaat de mogelijkheid uw persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij voorzien uw cadeau van een mooi kaartje.

Gratis bezorging van bestellingen vanaf 35 euro

Bestellingen vanaf €35,00 euro bezorgen wij gratis thuis. Voor het bezorgen van bestellingen onder de €35,00 euro brengen wij een bedrag van € 5,99 aan verzendkosten in rekening. Dit geldt voor geheel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. België is standaard €7,99 verzending.

jouw bestelling verzonden binnen 1-3 werkdagen

Indien we de koffiebonen van uw keuze op voorraad hebben, dan wordt jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Middels het track en trace systeem van PostNL kun je de bestelling eenvoudig volgen.

2. Betalen & retourzenden

jouw aankoopbedrag direct retour

Na ontvangst van jouw retourzending storten wij het aankoopbedrag direct terug op je rekening. De portokosten voor het terugsturen dient je zelf te betalen.

Retourprocedure

Neem voor het terugsturen van een bestelling contact met ons op.

Unieke garantie: niet tevreden, geld terug

Wij hechten grote waarde aan tevreden klanten. Daarom kunt u uw bestelling altijd binnen 7 dagen aan ons retourneren wanneer u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over de kwaliteit. Indien u wenst nemen wij contact met u op en doen wij er alles aan u tevreden te stellen.

Veilig betalen met IDEAL

iDEAL-logo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, omdat het u bij een aankoop direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden en geen account aan te maken. Als u gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u hier direct met iDEAL betalen. Na het afronden van uw iDEAL-betaling wordt u vanaf de website van uw bank weer automatisch doorgestuurd naar de site van Koffiezz.

3. Bedrijven & horeca

De voordelen van Koffiezz voor bedrijven

• De lekkerste koffie voor medewerkers en klanten
• Grote besparingen mogelijk t.o.v. traditionele leveranciers
• Geen contract, geen minimum afname: u zit nergens aan vast
• Extra korting voor u als bedrijf
• Snelle levering , voor uw bedrijf rekenen wij geen bezorg kosten
• Wij leveren niet alleen de experience , maar ook de gifts! Iets voor u?

Wacht niet langer , verbeter de kwaliteit van uw koffie en neem snel contact op voor prijzen en mogelijkheden. Tel: 085-3030025 Mob: 0630615922 E-Mail: koffie@koffiezz.nl

Koffiezz in uw horecagelegenheid

Uiteraard leveren wij graag onze koffie aan de horeca, neem hiervoor contact met ons op. Het is ook mogelijk om serviesgoed met uw naam/logo voor u te ontwikkelen.

Nergens aan vast, snel in huis en voordelig

Koffiezz Crema en/of Roast leveren wij ook op uw bedrijf, neem contact met ons op voor speciale prijzen voor heerlijke koffie op uw werk. Indien u wenst is het ook mogelijk dat wij een mooie koffiecorner speciaal voor uw bedrijf plaatsen alsmede hoog kwalitatieve koffie machines.

Scoren met goede koffie op de zaak

Gun uw medewerkers ook op het werk uitmuntende koffie. Nergens drinken we zoveel koffie als op ons werk. Met goede koffie op kantoor motiveert u medewerkers én komt u goed voor de dag bij uw klanten.