Info voor Special Coffee Beans

Whisky/Rhum/Brandy beans how to use!

Gefeliciteerd met jouw aankoop van deze speciale koffiebonen.

Onze koffiebonen op een speciale manier bereid!  

Koffiebonen met smaak! op een bijzondere manier hebben wij echte whisky, rum en brandy gebruikt om onze toch al smaakvolle Roast bonen te voorzien van een extra bite! We hebben een unieke methode gevonden voor een ultieme smaakervaring en voorzien onze bonen van een heerlijke Whisky, Rum of Brandy afdronk!

whisky koffiebonenrum koffiebonen

Deze koffiebonen bevatten smaak van origineel gebruikte dranken

Onze volle Roast bonen nu met een delicate afdronk van whisky, brandy en rum. Niet alleen voor de drank liefhebber: Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. De smaken van de drank is subtiel aanwezig en er ontstaat een bijzondere smaaksensatie! Bestel deze nieuwe trend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie!

Bereiding!

Zet deze speciale bonen niet te sterk, gebruik bij voorkeur een grove maling. Zo komt de unieke smaak het beste tot zijn recht. Serveer in kleine espresso kopjes of shotglaasjes.

Note!

Wil jij een koffie met echte whisky, rum of brandy? zet een lekkere kop en doe daar een scheut van in. Deze bonen hebben de flavour van deze dranken en bevatten geen sporen van alcohol meer. Leuk om de dag mee te beginnen of als afsluiting van jouw diner! en natuurlijk super goed idee als origineel cadeau. Geniet van deze Koffiezz met smaak!

Koffie weetje

Gebruik voor een kopje koffie ongeveer 70 flavoured coffee beans! 70 gram staat gelijk aan ca. 7 gram koffie. Voor dat ene kopje koffie wordt op de plantage ca. 40 gram koffiebessen geplukt. Tijdens het bewerken van de koffiebes wordt het vruchtvlees verwijderd en tijdens het branden verliest het veel vocht. De flavoured coffee beans worden met echte drank bereid en  via een speciale methode gebrand.

Alcohol en verkeer

Wees gerust! met deze koffie kun je met een gerust hart de weg op, de alcohol is geheel verdwenen.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos! kijk eens snel in onze shop!

Verkrijgbaar:

Whisky flavoured coffee beans order HERE

Rhum flavoured coffee beans order HERE (volgt later)

Brandy flavoured coffee beans order HERE (volgt later)

translate to dutch translate to Dutch

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

 

Laatste blogs & recepten

Lees meer over de mogelijkheden met Koffiezz producten

Veelgestelde vragen

Overzichtelijk op een rijtje. Bekijk alle vragen

2. Betalen & retourzenden

Retourprocedure

Neem voor het terugsturen van een bestelling contact met ons op.

Unieke garantie: niet tevreden, geld terug

Wij hechten grote waarde aan tevreden klanten. Daarom kunt u uw bestelling altijd binnen 7 dagen aan ons retourneren wanneer u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over de kwaliteit. Indien u wenst nemen wij contact met u op en doen wij er alles aan u tevreden te stellen.

Uw aankoopbedrag direct retour

Na ontvangst van uw retourzending storten wij het aankoopbedrag direct terug op uw rekening. De portokosten voor het terugsturen dient u zelf te betalen.

Veilig betalen met IDEAL

iDEAL-logo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, omdat het u bij een aankoop direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden en geen account aan te maken. Als u gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u hier direct met iDEAL betalen. Na het afronden van uw iDEAL-betaling wordt u vanaf de website van uw bank weer automatisch doorgestuurd naar de site van Koffiezz.

Onze melanges

KOFFIE MET EEN VERHAAL

Mooie blends van 100% Arabica bonen uit de beste koffiegebieden van de wereld. Onze koffie is voorzien van het Rainforest certificaat, er wordt rekening gehouden met mens en natuur en wordt duurzaam geproduceerd.Crema

Verfijnd & Zacht

Heerlijk om zo te drinken, fluweelzachte koffie, licht nootachtig met heerlijke chocolade nuances.

Bekijk de koffie

Roast

Intens & Puur

Heerlijk pittig, toasted met subtiele chocolade nuances, deze smaakt heerlijk als espresso en met melkspecialiteiten.

Bekijk de koffie