Thuiswerk geschenk met koffie en thee voor een relaxte werkdag

Thuiswerk geschenk met koffie en thee voor een relaxte werkdag want lukt het jou om dezelfde prestaties te leveren zonder je collega`s , zonder kantoor en zonder koffiecorner waar je even gezellig kunt bijpraten? Wij begrijpen heel goed dat je werkdagen er even heel anders uitzien dan voor de corona tijd!! Maar..Koffiezz weet een manier om jou dag plezierig door te kunnen komen.

Afstand houden!! maar niet zonder koffie of thee..

Als thuiswerker kun je niet even een gezellig koffiemomentje houden en lekker even ontspannen met je collega`s maar je hebt wel één geluk: Je kunt zelf je koffie kiezen!! Een fijn moment in deze vreemde tijden. Wij hebben een eigen koffie melange ontwikkeld die je zeker eens geproefd moet hebben. Geen koffie die bitter of smaakloos is maar eentje die jou de hele dag door kan begeleiden en altijd lekker is! Neem de proef op de som, check snel onze melanges en laat ons weten wat je er van vindt.

Koffie en thee ideaal om te geven als thuiswerk geschenk

Heb of ken jij mensen die thuiswerken ? Verras ze eens met dit cadeau en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn! Goede koffie en lekkere thee zijn van essentieel belang in onze werkomgeving. Maar denk ook eens aan  verjaardag, relatie, vader, moeder of zomaar: Welke gelegenheid dan ook er is van alles mogelijk met onze boontjes.

Een cadeaukaartje met eigen tekst en tot een cadeau verpakt is een vast onderdeel bij Koffiezz! Alle verzendingen zijn gratis vanaf €30,00 en België standaard €6,99

Relatiegeschenk niet alleen voor de feestdagen

Ben of ken jij een werkgever die standaard een kerst of relatiegeschenk in de decembermaand toestuurt? Wat dacht je ervan om gewoon tussendoor een relatiegeschenk te overhandigen waar iedere thuiswerker op ieder moment wat aan heeft.  Hoe leuk is het om deze harde werkers een koffieboontje onder de riem te steken met een nuchter geschenk. In ieder geval eentje waar je even alles door vergeet en helemaal tot rust komt. Of geef ze een melange van onze bijzondere koffie zoals boontjes met de smaak van echte rum-brandy en zelfs whisky!!

Koffie waar je naar uit kijkt! zeker voor de harde thuiswerker