Amsterdamse koffiebonen

Amsterdamse koffiebonen: Mokum in je koffiekopje!

Amsterdamse koffiebonen: Mokum in je koffiekopje!

In deze zomerse periode neemt Koffiezz je graag mee op reis door eigen land. Niets is zo individueel als smaak en dat geldt ook voor koffie. Daarom hebben we koffieliefhebbers uit Amsterdam en omgeving gevraagd een eigen koffie samen te stellen. De reacties maakten ons bijzonder vrolijk! Met grote trots presenteren we Koffiezz’ Amsterdamse koffiebonen. De samenstelling bestaat volledig uit Arabica bonen die bovendien duurzaam zijn geproduceerd. De voorraad is in kleine oplage vers gebrand en bevat echt het karakter van onze geliefde hoofdstad.

Wat voor stad is Amsterdam?

Bij de ontwikkeling van speciale Amsterdamse koffiebonen stelden wij de vraag: wat voor stad is Amsterdam? Het antwoord is net zo veelzijdig als de stad en zijn inwoners. Het is een bolwerk van vrijzinnigheid, energie, stijl en creativiteit. Dat is zonder twijfel de aantrekkingskracht op de duizenden toeristen van over de hele wereld. Voor de echte Amsterdammer is het een verzuchting. Hun thuis krijgt het karakter van een openlucht museum. Of dat nu een luxeprobleem is of niet, Amsterdam bruist dagelijks. Een lekker kopje koffie dat het karakter van Mokum in zich herbergt brengt rust. Of je nu inwoner bent of liefhebber van koffie die droomt van de 1539 bruggen en vele musea. Van de ondeugende Wallen of de statige kantoren aan de eeuwenoude grachten. Amsterdam is van iedereen. Amsterdamse koffiebonen bieden een heerlijke smaaksensatie die dat bevestigt.

Amsterdam: wat moet je zien?

In de stad is veel te beleven. Toeristen beginnen een reis steevast met deze vraag over Amsterdam: wat moet je zien? De musea zijn natuurlijk een enorme aanrader. Ook het winkelbestand is niet te missen. Wij houden simpelweg van het dwalen door de grote en kleine straatjes van de stad. Een bezoekje aan het Vondelpark mag niet ontbreken. Het is niet verwonderlijk dat bekende schrijvers van Jacques Brel en Huub van der Lubbe tot Acda & De Munnik liedjes maakten over de nederzetting aan de Amstel en het IJ. En dan hebben zij nog niet eens de Amsterdamse koffiebonen geproefd! De impact van koffie in Amsterdam komt trouwens goed binnen op het Amsterdam Coffee Festival.

Amsterdamse koffiebonen bestellen

Wil je proeven wat Amsterdamse koffieliefhebbers selecteerden? Een fluweelzachte sensatie gekoppeld aan een vleugje zoet, met bloemige en fruitige tonen. Karamel, de typische geur van geroosterd brood en tonen van chocolade. Onze tip: perfect om zo te drinken maar ook een goede match voor melkspecialiteiten. Schaf een of meerdere pakken van 500 gram aan voor thuis, op het bedrijf of in de horecagelegenheid. Voor een proefpakket kan je altijd even contact opnemen. We beschikken ook over een gemalen versie.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken!