Relatiegeschenken koffie

Relatiegeschenken koffie

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Een koffiecadeau zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht kunnen we je helpen met het samenstellen van jouw geschenk en een mooie verassing voor jouw medewerkers tot stand brengen.

Jouw eigen koffielabel

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos, wat dacht je ervan om voor iedereen een eigen naam op de koffie te plaatsen? Maar een logo op je eigen espresso kopjes of op een pak koffie behoort ook tot de mogelijkheden. Wacht er niet te lang mee: voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur.

 

koffiezz-gifts-koker-verpakt-pakketKoffiezz pakket Choccolata

Koffie cadeaupakket met volop luxe

Een koffie cadeaupakket laat zich makkelijk samenstellen. Je kan het zo compact of zo luxueus maken als je zelf wilt. Uiteraard bevat jouw pakket koffie (naar keuze) maar je kan bijvoorbeeld kiezen diverse aanvullingen. Met een DeLuxe pakket ben je heel compleet. Koffie, lekkernijen, bijpassende servetten, een fraaie etagère en een boekje met koffieweetjes: als kerstpakket hoef je met zo’n koffie cadeaupakket nergens meer naar om te kijken. Laat het niet te lang op je bureau liggen, regel dat mooie kerstpakket voor je personeel op tijd (en laat Koffiezz je er gerust bij helpen!).

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

  • VOLG ONS OP


 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.