Cadeaus met koffie voor elke gelegenheid

Cadeaus met koffie voor elke gelegenheid en verzonden naar ieder gewenst adres! Geschenken van Koffiezz worden van A tot Z met grote zorg behandeld, gratis tot een mooi cadeau verpakt en je kunt er ook nog een persoonlijk tekst kaartje bijvoegen! Wij als koffieliefhebbers vinden het supergaaf als je koffie ook cadeau kunt doen.

Koffie cadeaus thee geschenken en bijzondere koffiebonen op één site

Het werd de hoogste tijd vonden wij van Koffiezz om naast een lekkere melange, nee sterker nog,  een geheel eigen samengestelde koffie melange ook Nederland te voorzien van leuke geschenken met koffie. We staan hoog in de ranglijst van koffie minnende landen en wellicht drink jij wel geheel ondoordacht jouw `bakkie` maar hier moet echt verandering in komen! Drink eens koffie waar je naar uit blijft kijken…

Jouw koffie op ieder gewenst adres bezorgd in geheel Nederland en België

Gewoon goede koffie die we ook als cadeau mogelijkheid aanbieden, of het nu verjaardag, relatie, of welke gelegenheid dan ook,  je vind op KOFFIEZZ vele mogelijkheden om met een origineel geschenk voor de dag te komen. Handig en snel geregeld op onze site maar ook bij onze partner BOL.

Cadeaus voor elke gelegenheid met wel hele speciale koffieboontjes

Wat een TOP idee! koffiebonen behandelt met echte drank.. Jawel je gelooft het niet maar wij hebben een methode gevonden om onze koffie te voorzien van een speciale BITE! Whisky- Brandy of Rum zijn de verkrijgbare smaken en geeft jouw bakkie echt een bijzondere dimensie! Lees hier meer.

Cadeaus met koffie

Cadeaus met koffie geeft je vriendschap een boost! Als jij op zoek bent naar een geschenk voor je goede vriend, relatie, verjaardag, relatie of welke gelegenheid dan ook, aan een kopje koffie weggeven had je waarschijnlijk niet gedacht. Begrijpelijk want ondanks dat we een echt koffielandje zijn sta je er niet bij stil om een pakje koffie te geven.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor Cadeaus met koffie