kerstpakketten met koffie voor relaxte medewerkers

kerstpakketten met koffie voor relaxte medewerkers want zeg nou zelf, heb je wel eens goed gekeken naar de relatiegeschenken die je wordt aangeboden in de maand december? Natuurlijk sommigen zien er imposant uit, vele items puilen uit de kerstdoosjes maar ga nu eens goed inzoomen! Hoeveel van deze producten staan na een half jaar nog op de plank om vooralsnog in de prullenbak te verdwijnen. Tijd om eens aandachtig dit verhaal te lezen.

Welkom bij Koffiezz! De site voor Koffie & geschenken

De mogelijkheden met het koffieboontje is eindeloos en bedenk maar eens: We drinken in Nederland gemiddeld zo`n 3 kopjes koffie per dag! Jawel wij Hollanders zijn er gek op. Lekkere koffie in huis is best wel een dingetje om een goed over na te denken. Het kan makkelijk zijn dat jij ondoordacht je koffie `s morgens opdrinkt of dat je toch maar een kopje van die oude smeurie op je werk uit het apparaat haalt. Beter je leven en ga voor kwaliteit en koffie waar je naar uit blijft kijken!  het hoeft echt niet duur te zijn en je hebt echt veel meer plezier in jouw `Bakkie`.

Koffie!! Geef het eens cadeau!

Als we het dan toch zoveel drinken, heb je er wel eens bij stilgestaan om het eens cadeau te doen. Ga snel eens naar de KOFFIEZZSITE  of check eens onze verkoopsite op BOL en verbaas je over de mogelijkheden met koffie. kerstpakketten met koffie voor relaxte medewerkers want je blijft er lekker nuchter bij! Zelfs al zou je onze nieuwste boontje bestellen: Koffie bewerkt met echte alcohol zoals Rum, Whisky en zelfs brandy. Na het zetten proef je de unieke smaak maar het bevat geen alcohol meer.

Cadeaus, Geschenken, Verjaardag, Kerstpakketten

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt, zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de drempel afgeleverd. Heb je een zieke collega of iemand die goed heeft gepresteerd? laat Koffiezz jouw cadeau regelen.

Verse koffiebonen met alcohol bereidt

 

 

 

 

 

Koffie waar je naar uitkijkt- Ook voor jouw kerstpakketten met koffie