Verrassend cadeau pakket met koffie

Verrassend cadeau pakket met koffie

Verrassend cadeau pakket met koffie

Verrassend cadeau pakket met koffie. Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee, geef eens een koffiepakket weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Het hele jaar door geven we elkaar geschenken. Met verjaardagen, met kerst, tijdens speciale gelegenheden. Maar is het niet heerlijk om iemand zomaar eens een cadeau te geven? Het is toch aardig om je man een verrassing te geven omdat hij zware week heeft gehad? Heeft je vriend geholpen bij het klussen? Dan is een koffie of theepakket , of het nu groot of klein is, zeer gewaardeerd. De voorbeelden laten zich makkelijk verzinnen. Je kan het zelf zo leuk maken als je wilt. Met alleen koffie of een toevoeging van iets lekkers . De aantrekkelijke prijzen van Koffiezz maken het geheel compleet.

koffiebonen met whisky

koffiepakket handig en snel online besteld

Wil je iemand eens echt verrassen, probeer het dan met een aantrekkelijk koffiepakket. Je geeft een impuls aan zijn favoriete ochtendritueel. Dat ritueel ken je vast ook van jezelf. Je wipt uit bed en gooit de knop van je koffieapparaat om. Je springt snel even onder de douche terwijl de koffie pruttelt. Dan raap je de ochtendkrant van de mat en dan schenk je de mok vol met het zwarte goud. De dag kan goed en wel beginnen. Met dit overheerlijke ingrediënt voor de dag komen met een origineel koffiegeschenk ,is een aanrader! Variatie is geen uitdaging: in de Koffiezz webshop vind je keuze te over!

Verrassend cadeau pakket met koffie

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Verras bijvoorbeeld je collegae eens met een leuk koffie cadeau en hier wordt zeker over gesproken! Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht vindt je er wat van je gading bij.

Cadeau voor de koffieliefhebber

Koffie is voor velen een onmisbare dagelijkse routine wat goed helpt bij het wakker worden maar ook om de dag fit op werk of thuis door te komen. Verras met onze koffie pakketten jouw collega’s medewerkers of relaties met een heerlijk koffie of thee cadeau.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor een verrassend koffie cadeau