Cadeautips met koffie. Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Wil jij jouw logo of bedrijfsnaam op onze koffie? Neem een lekker kopje Hollandse koffie en kijk eens rustig rond in de leukste koffieshop!

Een koffiecadeau zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht kunnen we je helpen met het samenstellen van jouw geschenk en een mooie verassing voor jouw medewerkers tot stand brengen.

Jouw eigen koffielabel

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos, wat dacht je ervan om voor iedereen een eigen naam op de koffie te plaatsen? Maar een logo op je eigen espresso kopjes of op een pak koffie behoort ook tot de mogelijkheden. Wacht er niet te lang mee: voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur.

Cadeautips met koffie

We noemen het ook wel eens het zwarte goud. Natuurlijk kan een vers `bakkie`goddelijk lekker zijn maar kijk wel uit welke koffie je tot je neemt! Bij Koffiezz garanderen we 100% versheid alsmede smaakgarantie. Ben je nieuwsgierig bestel dan gerust eens ons proefpakket. Deze is ook in gemalen versie verkrijgbaar want de ouderwetse filterkoffie wordt weer steeds meer uit de kast gehaald! Eerlijk duurzaam geproduceerd, daar houden we van! Bestel handig en snel vanuit je luie stoel! binnen drie werkdagen bij je thuis of wel adres je maar wilt. Ook handig om jouw werknemers in je bedrijf te verrassen!

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor cadeautips !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.