Koffie smoothie

Koffie smoothie met een onverwachts ingrediënt

Koffie smoothie verrassend anders door een scheutje hazelnoot likeur. Heerlijk zachte koffie tijdens zwoele zomeravonden of heerlijk tussendoor. Maar pas op! smoothie is het niet helemaal met de combinatie van wodka en likeur. Drink deze koffie smoothie langzaam, dat wordt moeilijk zo lekker is het met de toevoeging van Roast koffie.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Cadeauverpakking met een verrassend efect

Koffiezz heeft naast heerlijke vers gebrande koffiebonen ook een groot assortiment koffie cadeaus. Als je toch onbewust de hele dag met koffie bezig bent, waarom niet eens koffie cadeau geven? Je gaat genieten van de blije gezichten bij het uitpakken van deze leuke koffiegeschenken. Samen genieten van een ouderwets lekker `bakkie` en daarna stap je nuchter je auto weer in! De cadeaus en koffie van Koffiezz vindt je hier in onze webshop maar ook bij onze partner BOL. Snel thuisbezorgd en wij beloven 100% tevredenheidsgarantie.

Ingrediënten koffie smoothie:

  • 45 ml wodka
  • 15 ml hazelnootlikeur
  • 15 ml chocolade saus
  • 120 ml koffiezz roast
  • 120 ml melk
  • 5 ijsblokjes
  • 1 eetlepel suiker
  • slagroom

Bereiding koffie smoothie:

Doe alle ingrediënten behalve de slagroom in een blender en mix ongeveer 10 seconden.

Garneer af met slagroom en cacaopoeder, serveer in een hoog glas met een rietje.

Dit is een koffie smoothie waar je nooit genoeg van krijg!

Dit geldt zeker ook voor onze vers gebrande koffiebonen, deze is samengesteld door echte koffieliefhebbers. Hier kijkt je de hele dag naar uit!

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook naar een heerlijke koffie smoothie