decembermaand cadeaus met koffie

Decembermaand cadeaus met koffie. Wees er tijdig bij! De leukste cadeaus zijn al snel uitverkocht zeker als je kijkt naar wat er de laatste jaren online allemaal gebeurd. Wij van Koffiezz begrijpen best wel dat je op je gemak even lekker wilt  rondstruinen op het web maar zelf ondervinden we dat er al veel georiënteerd wordt op onze site. Daarom adviseren wij: Wees er tijdig bij want ook de bezorgdiensten kunnen het niet altijd meer aan. Ben je al benieuwd? kijk maar snel op onze site! Ook handig: Je kunt onze geschenken ook combineren op de site van partner BOL.com

De lekkerste koffie en de leukste cadeaus

Voor nu even een aantal ideeën en suggesties waarom je bij Koffiezz jouw decembermaand cadeaus met een gerust hart kunt uitkiezen. Allereerst zijn wij in het bezit van een koffie melange die samengesteld is door een aantal echte koffieliefhebbers. Heerlijke koffie voor een zachte prijs en wij geven 100% tevredenheidsgarantie! Maar daar blijft het niet bij. Wat wij allemaal niet met ons boontje doen is bijzonder. We maken een BBQ rub van koffie, whisky, rum en zelfs brandy bonen met een unieke smaak en nog veel meer…..

Cadeaus, Geschenken, Verjaardag, Kerstpakketten

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt, zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de drempel afgeleverd. Heb je een zieke collega of iemand die goed heeft gepresteerd? laat Koffiezz jouw cadeau regelen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw december koffie cadeaus!