Feestmaand met speciale melange Kerst en Sint koffie

Feestmaand met speciale melange Kerst en Sint koffie want koffie drinken we het hele jaar door. In Nederland gaat het zelfs al naar 4 kopjes per persoon per dag (gemiddeld). Natuurlijk is het heerlijk om jouw diner af te sluiten met koffie en nog wat lekkernijen want dat maakt je feestmaand een beetje leuker en lekkerder. Vandaar dat Koffiezz twee gezellige koffie melanges speciaal voor jou heeft ontwikkelt.

Cadeaus horen bij de feestmaand

Naast Kerst en Sint melange vindt je bij Koffiezz vele cadeaus en verrassende items waarvan je nooit zou verwachten dat dit mogelijk is met een koffieboontje. Kijk maar eens snel op de SITE en bestel een leuk geschenk voor de feestmaand! Ook bij partner BOL kun je veel van onze artikelen vinden en daar vindt je nog veel meer cadeaus.

Speciaal samengestelde kerstcadeaus

Ben jij op zoek voor jouw relaties naar een eindejaarsgeschenk? Bij Koffiezz zijn er speciaal voor deze maand pakketten samengesteld die ieders koffiemoment tot een waar feestje zal maken. Kijk maar eens snel HIER en er zit zeker wat voor jou bij! En de meeste kerstcadeaus worden ook nog eens gratis verzonden in Nederland en België.

Goede koffie zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer. goede koffie zorgt voor blije medewerkers! Dus sla je slag en bestel ruim op tijd jouw  koffie en relatiegeschenken. Wij regelen alles van A-Z.

Koffie waar je naar uitkijkt!-Ook voor speciale melanges