Een pak koffie met jouw tekst op het etiket

Een pak koffie met jouw foto op het etiket, lees ik dit goed is dit nieuw in koffieland? Bij Koffiezz vindt je de meest uiteenlopende artikelen op koffiegebied. Vooral om jouw koffie beleving een stukje specialer te maken en jouw koffiemoment is er toch een die je gezellig moet beleven. Of het nu eigen melange koffie is, een koffierub, koffielikeur of koffiebonen met een dranksmaak, voor jouw cadeaus ben je hier op het juiste adres.

Koffiebonen booming business

We drinken het iedere dag waarom zou je het niet eens cadeau geven? Denk niet langer na maar kijk eens rond op www.koffiezz.nl en laat je verassen wat je allemaal met koffie kunt doen. En wil je jouw naam op je eigen koffielabel, kijk maar eens hier wat de mogelijkheden zijn.

Waarom online koffie kopen bij Koffiezz?

• Werkelijk de lekkerste koffie voor een gunstige prijs, vers gebrand
• Tevens verzorgen wij de mooiste geschenken voor jou en je relaties
• Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
• Geen bezorgkosten voor bestellingen vanaf 30 €
• Garantie: niet tevreden, geld terug
• Veilig betalen met iDEAL

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Vele cadeaus in de SHOP, deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Kijk maar eens rustig rond en ontdek de vele mogelijkheden, jouw tekst of logo op een koffie pak? of een totaalpakket op je werk? kijk snel en laat je verassen.

Op de koffie foto! jouw foto op het etiket

Jouw eigen foto/tekst op de koffie! Stuur een foto naar koffiezzkoffie@gmail.com en na ontvangst plaatsen wij jouw foto op ons label.

Wij zorgen dat jouw unieke pak koffie ontworpen wordt.

De koffie heeft een heerlijk verfijnde en zachte smaak, deze zal bij alle koffieliefhebbers zeker in de smaak vallen. Je kunt kiezen voor koffiebonen of gemalen.

Tijdens het afrekenen kun je de tekst aangeven voor een cadeau kaartje, en of je het als een cadeau verpakt wilt hebben. Voor deze service rekenen wij niets! Tevens bestaat de mogelijkheid dit cadeau naar ieder gewenst adres te verzenden.