Tex-Mex Koffie

IJskoffie

Dit basis recept voor ijskoffie is niet alleen heel makkelijk maar ook nog eens super smaakvol. Voeg voor een decadente versie met de rest van de ingrediënten wat lepels room ijs toe. Heerlijk na een diner of warme zonnige dagen.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Koffiepakket met kwaliteits koffiebonen

Onze koffie cadeau sets worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Kun je het je voorstellen als de bode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert echt blije gezichten op! De meeste koffiepakketten kun je bestellen met een keuze aan diverse bonen, het is zelfs geen probleem om jouw cadeau te voorzien van gemalen koffiebonen!

Relatiegeschenken koffie

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen of een origineel koffiecadeau. Kortom, neem eens rustig de tijd en bekijk de vele mogelijkheden en geniet van onze heerlijke verse koffie. Nog niet overtuigd? bestel eens een proefpakket koffie of whisky koffiebonen.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 tl ruwe (riet)suiker
  • 200 ml afgekoelde koffiezz Roast
  • 400 ml volle melk

Bereiden ijskoffie:

Roer in een hittebestendig glas de suiker door de espresso tot alle korreltjes zijn opgelost.
Schenk dan in een blender, voeg de melk en 2 handenvol ijsblokjes toe, mix tot de gewenste dikte.
Schenk de ijskoffie in glazen en serveer meteen.
Natuurlijk ook lekker met een toefje room.

Koffie waar je naar uit kijkt! Ook voor ijskoffie