Lange wandeling koffie

Lange wandeling koffie

Lange wandeling koffie is heerlijk om bij te komen na een lange  wandeling. Zomers kan de specialiteit ook koud gedronken worden. Kortom na een wandeling is een lekker `bakkie`altijd welkom. Naast verse koffiebonen heeft Koffiezz ook diverse cadeau items op koffiegebied. Verrassend anders. Tenslotte: koffie drinken kan op ieder moment van de dag. We drinken in Nederland gemiddeld 4 kopjes per dag! Geef het eens cadeau. Bekijk snel eens de webshop van Koffiezz.

koffie cadeau geven

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee, geef eens een koffiepakket weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Het hele jaar door geven we elkaar geschenken. Met verjaardagen, met kerst, tijdens speciale gelegenheden. Maar is het niet heerlijk om iemand zomaar eens een cadeau te geven? Het is toch aardig om je man een verrassing te geven omdat hij zware week heeft gehad? Heeft je vriend geholpen bij het klussen? Dan is een koffie of theepakket , of het nu groot of klein is, zeer gewaardeerd. De voorbeelden laten zich makkelijk verzinnen. Je kan het zelf zo leuk maken als je wilt. Met alleen koffie of een toevoeging van iets lekkers . De aantrekkelijke prijzen van Koffiezz maken het geheel compleet.

Ingrediënten:

  • 150 gram melkchocolade in stukjes
  • 100 ml kookroom
  • 1/2 liter vers gezette koffie Roast
  • thee lepel kaneel

voor de garnering: Geklopte room en wat chocolade schaafsel.

Bereiding Lange wandeling koffie:

Doe de chocolade in een grote hittebestendige kom, en zet deze op een pan kokend water.

Voeg de kookroom toe en roer tot de chocolade is gesmolten en het mengsel glad is.

Giet de koffiezz erbij , voeg kaneel toe, en klop tot een schuimig mengsel.

Wil je de kaneel koffie warm serveren , giet het dan in 4 hittebestendige glazen of mokken.

Schep er dan wat geklopte slagroom op,  bestrooi met kaneel, garneer eventueel met chocoladeschaafsel lekker koekje erbij en serveer meteen.

Serveer je het koud, haal de kom van de pan en laat afkoelen.

Zet tot het serveren in de koelkast. Voeg een klein scheutje rum toe voor een pittige variant!

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!