Vaderdag cadeau idee

Vaderdag met koffie en whisky

Vaderdag met koffie en whisky. Klinkt dat vreemd in de oren? Vele vaders zijn gek op beide producten en nu is er een Vaderdag geschenk die beide items bevat. Bij Koffiezz hebben ze een methode ontwikkeld om hun eigen label Roast bonen te voorzien van een heerlijke bite. Of je kan ook zeggen: afdronk!

Vaderdag cadeau altijd weer een strijd

Ja je kent het bekende verhaal wel, wat geven we dit jaar weer eens aan papa? De meeste vaders hebben alles al is een veel gehoorde cliché. Maar bij Koffiezz hebben ze een fantastisch origineel cadeau idee: Koffie en whisky ineen! Werkelijk een uniek concept waar jouw vader of natuurlijk iedere koffie/whisky liefhebber echt wel blij van gaat worden.

Whisky de hele dag door

Hoe leuk is dat? Je kunt nu de gehele dag genieten van whisky! Vanaf nu sta je er mee op en eindig je de dag met whisky en koffie. Nog niet overtuigd? bestel anders een een proefzakje om op je gemak uit te proberen. De whisky bonen zijn verkrijgbaar in 150 gram verpakking. Wij van Koffiezz adviseren je om de koffie bij voorkeur als een sterke espresso te drinken dan komt deze bijzondere koffie smaak het best tot zijn recht. Oh ja wees gerust, er wordt gebruik gemaakt van echte whisky maar door het speciale proces bevat deze koffie geen alcohol. Oh ja houdt je vader wel van koffie maar echt niet van whisky? Ook daar hebben wij aan gedacht . Kijk maar eens hier.

Bestel snel jouw originele Vaderdag cadeau

Laat vaders opkijken en bij het zien van dit pakket zullen ze zeker onmiddellijk de knop van het koffieapparaat opzoeken! Waaruit bestaat dit geschenk?

Dit geschenk wordt verpakt in een fraaie cadeau doos gevuld met:

  • Speciale whisky koffiebonen (150 gram)
  • Twee koffie/whisky shot glaasjes
  • Chocolade truffels Remy Martin
  • Mokka boontjes in glazen potje
  • Verkade chocolade espresso reep
  • Snoepjes met koffie smaak (100 gram)

Het is mogelijk het pakket op een door jouw gewenst adres te laten bezorgen.

Tevens bestaat de mogelijkheid tijdens het afrekenproces een persoonlijke tekst voor vader op te geven.

Bestel snel hier!!

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor Vaderdag met koffie en whisky