gemalen koffie

Gemalen koffie

Gemalen koffie is in tegenstelling van koffiebonen nog steeds het meest verkocht in Nederland. Echter de bonenmachine is sterk in opmars. Weet je het nog? je oma die regelmatig wat water door het filter giet en dan lekker laat pruttelen op het vuur. Koffie is nog steeds het meest gedronken drankje van `s morgens, op het werk, en `s avonds nog een na het diner.

Gemalen koffie wat is het verschil?

Over het algemeen genomen is de smaak van koffiebonen wat sterker van smaak en je moet oppassen, filterkoffie verliest wat sneller zijn versheid. Heb je (nog) geen bonenmachine? bij Koffiezz geen probleem, onze 250 gram verpakkingen kun je ook in een gemalen versie aanschaffen. Wij beloven: de koffie wordt op het allerlaatst door ons zelf gemalen. Verser kunnen we het niet voor je maken.

Waarom online koffie kopen bij Koffiezz?

Werkelijk de lekkerste koffie voor een gunstige prijs, vers gebrand
Tevens verzorgen wij de mooiste geschenken voor jou en je relaties
Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Geen bezorgkosten voor bestellingen vanaf 25 €
Garantie: niet tevreden, geld terug
Veilig betalen met iDEAL

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Koffiezz ook vele cadeaus in de SHOP, deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Kijk maar eens rustig rond en ontdek de vele mogelijkheden, jouw tekst of logo op een koffie pak? of een totaalpakket op je werk? kijk snel en laat je verassen.

Koffietijd zorgt voor files bij het koffie apparaat

Als je geluk hebt dan heeft jouw werkgever gezorgd voor heerlijke koffie op jouw werkplek. Want de slimmerik weet het wel, goede koffie zorgt voor betere prestaties en blije medewerkers. Contacten worden gelegd tijdens de koffie break, sterker nog onder het genot van, worden afspraken gemaakt en contracten ondertekend. Goed dat je dit nu leest, wij van Koffiezz willen je er namelijk attent op maken dat het voor jouw of je werkgever heel makkelijk is om alle koffie benodigdheden in slechts een paar klikjes te regelen. Kijk maar eens hier

Gemalen koffie of koffiebonen

Welke variant je ook kiest wij zorgen dat jouw koffie zo vers mogelijk afgeleverd wordt. En wil je eens echt wat bijzonders cadeau doen? Koffiebonen met whisky aroma! Wij hebben een methode gevonden om deze koffie te voorzien van een echte whisky smaak. Nieuwsgierig? kijk snel hier.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor gemalen koffie