koffie likeur

Koffielikeur die je niet meteen kan schenken

koffielikeur wordt traditioneel gedronken naast een kopje koffie. Het is even wachten maar jouw geduld zal beloond worden door zijn heerlijke zachte smaak. Deze smaak vindt je niet terug in een kant en klare product. Wij beloven je een likeur waar je geen genoeg van gaat krijgen maar let wel: geniet en drink met mate!

Koffielikeur

koffielikeur

Koffiezz heeft deze likeur al voor je samengesteld en heeft er nog wat bijzondere specerijen aan toegevoegd voor een unieke smaak. Ook leuk als cadeau! bij Koffiezz is de verzending vanaf €25,00 gratis, bezorgd op jouw gewenst adres en we maken er ook gratis een cadeaukaartje bij. bestel snel HIER deze heerlijke likeur.

Info voor koffielikeur:

Maak samen met koffiezz jouw eigen heerlijke koffielikeur.

Naast donkere basterdsuiker en koffiebonen is er nog een kaneelstokje,  kruidnagel en een aantal geheime specerijen toegevoegd. Voeg wodka tot de rand en wacht een zestal weken. Regelmatig even schudden voor een optimale smaak.

Koffiebonen bestellen

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen of een origineel koffie cadeau. Kortom, neem eens rustig de tijd en bekijk de vele mogelijkheden en geniet van onze heerlijke verse koffie. Nog niet overtuigd? bestel eens een proefpakket koffie of whisky koffiebonen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook deze heerlijke koffielikeur