Geschenken kerst en heerlijke koffie

Geschenken kerst en heerlijke koffie

Geschenken kerst en heerlijke koffie.  HoHoHo… Ook de de kerstman kan wel een lekker bakkie gebruiken. Helemaal vanaf de Noordpool gereisd, na de rendieren op stal te hebben gezet en de sokken weldadig gevuld te hebben, wilt hij even bij het haardvuur rusten.

Met zijn allen gezellig onder de kerstboom

Kerstkoffie is speciaal door Koffiezz samengesteld voor iedere koffie liefhebber: niet te licht en niet te zwaar. Deze koffie is van de beste koffiebonen samengesteld en bestaat uit 100% Arabicabonen. Deze bonen zijn in kleine oplage’s vers gebrand. Milde koffie met zachte tonen van chocolade en, mooi meegenomen, Rainforest gecertificeerd!

Natuurlijk ook leuk om je familie, collega’s of vrienden deze koffie cadeau te doen, want zeg nou zelf: hoe kom je nog origineel uit de hoek? Buiten dat koffie cadeau doen onverwacht leuk is,  is het samen koffiedrinken toch een heerlijk ontspannend moment. Koffiezz helpt je er wel bij, speciaal voor de kerst hebben wij onze meest verkochte items uitgerust met deze heerlijke koffie.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast geschenken heeft Koffiezz ook lekkere koffie in de webshop,  deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden  koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Bekijk ook eens:

Kerstkoffie premium

Kerstkoffie Etagere

Kerstkoffie de Luxe

Koffiekado’s, Koffiegeschenken, Koffiegifts, Geschenken kerst en heerlijke koffie

Het maakt niet uit hoe jij het op je lijstje zet, zolang je er bij vermeld dat de lekkerste koffie en de leukste koffiegeschenken bij Koffiezz te verkrijgen zijn, dan kun je alvast uitkijken naar dat heerlijke bakkie koffie.

Wil je de kerstman en jezelf helemaal verwennen, dan kun je na het zingen van de kerstliedjes je keel smeren met dit heerlijke kerstkoffie recept. Makkelijk en snel te bereiden. Je kijkt, net als onze koffie, al naar het tweede kopje uit!

Koffiezz waar je naar uit kijkt! Ook voor een gezellig kerstfeest.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

Voor de laatste koffie nieuws en weetjes:

VOLG ONS OP:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.