koffie kerstpakket

Geschenken kerst en heerlijke koffie

Geschenken kerst en heerlijke koffie

Geschenken kerst en heerlijke koffie.  HoHoHo… Ook de de kerstman kan wel een lekker bakkie gebruiken. Helemaal vanaf de Noordpool gereisd, na de rendieren op stal te hebben gezet en de sokken weldadig gevuld te hebben, wilt hij even bij het haardvuur rusten.

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee, geef eens koffie weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Het hele jaar door geven we elkaar geschenken. Met verjaardagen, met kerst, tijdens speciale gelegenheden. Maar is het niet heerlijk om iemand zomaar eens een cadeau te geven? Het is toch aardig om je man een verrassing te geven omdat hij zware week heeft gehad? Heeft je vriend geholpen bij het klussen? Dan is een koffie of theepakket , of het nu groot of klein is, zeer gewaardeerd. De voorbeelden laten zich makkelijk verzinnen. Je kan het zelf zo leuk maken als je wilt. Met alleen koffie of een toevoeging van iets lekkers . De aantrekkelijke prijzen van Koffiezz maken het geheel compleet.

koffiebonen met whisky

Koffiegeschenken handig en snel online besteld

Wil je iemand eens echt verrassen, probeer het dan met een aantrekkelijk koffiepakket. Je geeft een impuls aan zijn favoriete ochtendritueel. Dat ritueel ken je vast ook van jezelf. Je wipt uit bed en gooit de knop van je koffieapparaat om. Je springt snel even onder de douche terwijl de koffie pruttelt. Dan raap je de ochtendkrant van de mat (of je opent de iPad, afhankelijk van hoe modern je bent). En dan schenk je de mok vol met het zwarte goud. De dag kan goed en wel beginnen. Met dit overheerlijke ingrediënt voor de dag komen met een origineel koffiegeschenk ,is een aanrader! Variatie is geen uitdaging: in de Koffiezz webshop vind je keuze te over!

Met zijn allen gezellig onder de kerstboom

Kerstkoffie is speciaal door Koffiezz samengesteld voor iedere koffie liefhebber: niet te licht en niet te zwaar. Deze koffie is van de beste koffiebonen samengesteld en bestaat uit 100% Arabicabonen. Deze bonen zijn in kleine oplage’s vers gebrand. Milde koffie met zachte tonen van chocolade en, mooi meegenomen, Rainforest gecertificeerd!

Natuurlijk ook leuk om je familie, collega’s of vrienden deze koffie cadeau te doen, want zeg nou zelf: hoe kom je nog origineel uit de hoek? Buiten dat koffie cadeau doen onverwacht leuk is,  is het samen koffiedrinken toch een heerlijk ontspannend moment. Koffiezz helpt je er wel bij, speciaal voor de kerst hebben wij onze meest verkochte items uitgerust met deze heerlijke koffie.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast geschenken heeft Koffiezz ook lekkere koffie in de webshop,  deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden  koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Koffie kado’s, Koffiegeschenken, Koffie gifts, Geschenken kerst en heerlijke koffie

Het maakt niet uit hoe jij het op je lijstje zet, zolang je er bij vermeld dat de lekkerste koffie en de leukste koffiegeschenken bij Koffiezz te verkrijgen zijn, dan kun je alvast uitkijken naar dat heerlijke bakkie koffie.

Wil je de kerstman en jezelf helemaal verwennen, dan kun je na het zingen van de kerstliedjes je keel smeren met dit heerlijke kerstkoffie recept. Makkelijk en snel te bereiden. Je kijkt, net als onze koffie, al naar het tweede kopje uit!

Koffiezz waar je naar uit kijkt! Ook voor een gezellig kerstfeest.