koffiebonen bestellen

10 redenen waarom koffiebonen bestellen je geweldig laat voelen

10 redenen waarom koffiebonen je geweldig laat voelen.

koffiebonen bestellen online is misschien niet de makkelijkste opgave. Je wenst een mooi product in je koffiemok te schenken. Daarvoor wil je eerst wat onderzoek doen. Wat is je smaak? Welke geuren verleiden je? Je wilt die mooi, gladde, bruine organische edelsteentjes door je hand laten glijden. Gevoel krijgen voor de schoonheid van het product. We gebruiken het woord “product” met enige aarzeling. Koffiebonen zijn meer dan dat, ze zijn een onderdeel van je routine. ’s Ochtends plaats je ze in de molen en zodra het vocht begint te pruttelen vult de keuken zich met de doordringende aroma. Het is zo simpel als één, twee, drie. Oftewel, wakker worden, opstaan, koffie. Maar hoe ga je online koffiebonen bestellen zonder een indruk te hebben van wat je krijgt?

Koffiebonen bestellen ná het proeven

Proeven is weten. Net zoals je wijnsmaak of voorkeur voor een gerecht verfijnt door keer op keer te proeven en experimenteren, kan dat ook met koffiebonen. Bestel eerst een proefpakket. Een overdosis koffiebonen bestellen is zonde als je na twee kopjes al beseft dat het jouw smaak niet is. Wij selecteren ons product met zorg maar smaak blijft persoonlijk. Dat maakt jou tot wie je bent. Dat maakt je uniek. Wij hopen met onze selectie de perfectie zo dicht mogelijk te benaderen.

Koffiebonen bestellen voor een impuls

Moeten we je echt nog uitleggen waarom wij koffie zien als een onderdeel van De Routine? Goed dan. Dit zijn Koffiezz’ 10 reden waarom jij vandaag nog een proefpakket gaat bestellen!

  1. Je kan niet lekkerder wakker worden dan met koffie. Cafeïne stimuleert de geest!
  2. Zodra je op kantoor de computer aanzet hoef je over concentratie geen zorgen te hebben. Cafeïne maakt je alert en vol van focus, zelfs bij een enkel kopje. Drinken met mate geldt ook voor koffie inderdaad.
  3. Koffie zit boordevol voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen. Geen vervanger van je portie groenten en fruit, maar toch een mooie oppepper voor de dagelijkse mix.
  4. Antioxidanten in je kopje genot in de ochtend kunnen een boost geven aan je cholesterol.
  5. Wie strak op zijn gewicht zit loopt met koffie geen risico op gewichtstoename. Zwarte koffie, daar zit nauwelijks iets in. Laat de suikerklontjes wel staan hè!
  6. We blijven in de gewicht hoek, want koffie zorgt voor een betere stofwisseling. Koffie in combinatie met sport (voorafgaand) levert betere resultaten. En helpt tegen spierpijn een dag later als je echt diep bent gegaan.
  7. Je staat (zit) er misschien niet altijd bij stil, maar koffie ondersteunt je stoelgang. Lijkt allemaal vanzelfsprekend maar dat is het niet. Koffie stimuleert het afvoeren van afval uit je lichaam en dat is belangrijk.
  8. Het immuunsysteem profiteert van je dagelijkse kopje koffie.
  9. Koffie is een eeuwenoud product. De kans is groot dat je de geur associeert met iets uit je verleden. Een onbezorgde jeugd. Op visite bij je tante. Koffie als een tijdmachine naar nostalgische periodes uit je leven. Droom gerust even weg, dat mag best.
  10. Koffie is gewoon lekker. De perfecte combinatie van zoet en bitter en kruidigheid.

Koffie waar je naar uit kijkt – koffiebonen bestellen, waar wacht je nog op?