koffie kerstpakket

Kerstgeschenken met kerstkoffie

Kerstgeschenken met kerstkoffie. Samen met z`n rendieren vliegt hij er vrolijk op los en waarom ook niet? Traditioneel de gezelligste  maand van het jaar. Hoeveel tijd besteden wij samen met familie en vrienden nog? Onze dagen zijn vaak vol gepland en zelfs in het weekend moeten de nodige klussen geklaard worden.

Kerstpakketten en kerstgeschenken

Wat dacht je om eens koffie cadeau te geven? Het meest gedronken drankje kan je zeker mee aan komen en zal in menig huishouden gewaardeerd worden. Een aantal keer per dag drinken we een lekker `bakkie`althans, denk jij wel eens aan de kwaliteit van je koffie? Als je het goed heet drinkt smaakt ook de goedkoopste hetzelfde maar let eens op de kwaliteit! Nu heeft de kerstman goed nieuws: hij heeft eens goed rondgekeken op de site van Koffiezz en zag er heerlijke kerstkoffie en de leukste geschenken voorbij komen. Deze unieke melange met tonen van vanille en kaneel past heerlijk als afsluiting van jouw kerstdiner.

Volop mogelijkheden met koffie

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee. Geef eens koffie weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Natuurlijk worden onze pakketten optimaal verzorgt en denk eens aan de mogelijkheid om jouw (bedrijf) naam op het koffielabel te plaatsen! Of je eigen bedrijfslogo op een pak koffie!

Cadeaupakketten handig en snel via onze shop besteld

Koffiezz bezorgt jouw koffie&geschenken binnen drie werkdagen op ieder gewenst adres.  We verpakken jouw koffiegeschenken met de grootst mogelijke zorg en als je er een persoonlijke boodschap bij wilt voegen is dat ook geen probleem, cadeaukaartje en inpakken behoort tot een gratis service bij Koffiezz. Uiteraard denken we ook met je mee om je relatiegeschenken volgens jouw bedrijfsfilosofie op maat af te stemmen. Kortom: kijk eens rustig rond op Koffiezz.nl en laat je verassen met de mogelijkheden en geef eens wat anders: Geef koffie cadeau!

Koffie waar je naar uit kijkt! Ook voor kerstgeschenken met kerstkoffie