koffie kerstpakket

Kerstcadeaus en koffie

Kerstcadeaus en koffie. De kerstman is een druk baasje maar hij heeft koffiezz.nl ontdekt. Hij neemt nu tussen de bedrijven door even tijd om te rusten en bijkomen met een kwalitatief goed `bakkie`. Dancer, Comet, Cupid en de andere vijf rendieren kunnen ook tussendoor even bijtanken al is het maar met vers water. Traditioneel worden de pakjes bij miljoenen mensen over de hele wereld bezorgd. De decembermaand is bij uitstek geschikt om tijdens een heerlijk diner weer eens gezellig bij te praten.

Kerstcadeaus met koffie onder iedere boom

Natuurlijk wordt er weer flink nagedacht wat we elkaar dit jaar weer eens gaan geven, voor moeder meestal toch wat extra`s zij staat vaak de hele dag in de keuken om die heerlijke gerechten te bereiden. Uren speur je het internet af om inspiratie en ideeën op te doen om de juiste kerstcadeaus bij elkaar te verzamelen. Maar wat toevallig! De kerstman had het al gevonden en jij leest deze blog! dus van harte welkom bij Koffiezz.nl de site waar koffie en geschenken samen komen.

Kerst en koffie (en neem de) tijd

Neem vooral even de tijd om eens rustig rond te kijken bij Koffiezz, wij bieden namelijk vele mogelijkheden: wat dacht je van jouw naam of logo op je eigen koffie pak? Of kies een pakket met heerlijke lekkernijen, perfect om met z`n allen het kerstdiner af te sluiten. Overigens, bij Koffiezz doen we niet moeilijk, wij bieden 100% tevredenheidsgarantie! en we verpakken jouw (kerst) cadeau gratis op z`n mooist in. Ook een persoonlijk wenskaartje regelen we voor je. En heb je al naar de foto gekeken? jawel het bestaat echt: speciale melange Rainforest gecertificeerde kerstkoffie. Bestel snel!

Kerstpakketten voor je bedrijf

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Verras bijvoorbeeld je collegae eens met een leuk koffie cadeau en hier wordt zeker over gesproken! Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Tevens hebben wij een aantal kerst pakketten samengesteld om aan jouw relaties of medewerkers cadeau te doen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook tijdens de feestdagen