Liefdes koffie

Deze koffie is zacht zoet zoals de liefde kan zijn. Liefdes koffie is eenvoudig te bereiden zodat je snel weer meer tijd voor elkaar hebt! Bereidt met een populair Spaans likeur waar menig vrouwenhart van gaat smelten.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijke Liefdes koffie recept  heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact op en we helpen je graag.

liefdes koffie

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Ingrediënten liefdes koffie voor 4 personen:

Bereiding:

Verwarm de melk en klop deze schuimig.

Schenk de likeur 43 door de hete koffie.

Verdeel de melk over 4 hoge glazen en schenk de koffie met likeur 43 voorzichtig over de bolle kant van een lepel door de melkschuim.

Schaaf de chocolade bijvoorbeeld met een kaasschaaf en strooi het schaafsel over de liefdes koffie.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.