kerstkoffie

Kerstpakket 2018 voor een prachtige afsluiting met koffie

Kerstpakket 2018 voor een prachtige afsluiting met koffie. We begrijpen het best, zoek je op internet en je vind massa`s mogelijkheden en bedrijven. Natuurlijk is het een aardige geste dat je als werkgever je hardwerkende medewerkers wilt belonen maar neem eens de tijd om hierover goed na te denken. De meeste kerstpakketten zijn voorzien met artikelen die je in de kast zet en eigenlijk niet meer naar omkijkt omdat je ze niet echt nodig hebt.

Relatiegeschenken die er toe doen

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor 2018 dan ben je bij Koffiezz aan het juiste adres. Leuke geschenken waar je wat aan hebt want bedenk eens,we drinken in Nederland gemiddeld wel 4 kopjes koffie per dag. Het zwarte goedje helpt ons wakker worden en sleept ons soms lange werkdagen door. Meerdere onderzoeken tonen aan dat koffie drinken zelfs een positieve effect op je gezondheid heeft.

Koffiecadeaus waar je naar uitkijkt!

Kijk gerust eens rustig rond in de leukste koffieshop van Nederland en ontdek wat de mogelijkheden met ons koffie boontje is. Wil je een koffiezak met jouw logo van je bedrijf erop samen in jouw kerstpakket? geen probleem of kijk eens naar onze nieuwste aanwinst: Koffie met whiskysmaak, ook dit kan in jouw geschenk verwerkt worden.

Kerstgeschenken voor onder de boom

Onze kerstgeschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de boom, nou ja deur afgeleverd. Kijk eens rustig rond in onze shop en ontdek de mogelijkheden.

Koffie waar je naar uitkijkt! Kerstpakket 2018 voor een prachtige afsluiting met koffie