Sinterklaasgeschenk met koffie kun je makkelijk in de grote jutte zak laten verdwijnen. Natuurlijk het is van oorsprong een kinderfeest maar tegenwoordig is het heerlijk avondje een feest voor het hele gezin. Wat heeft Sint dit jaar in gedachte voor de volwassenen? Jawel hij heeft gedacht aan koffie! Het goddelijke drankje waar we bij het opstaan al mee beginnen en gedurende de dag ons op gang helpt en voor de nodige ontspanning zorgt.

Presentjes en cadeau maar wel van goede kwaliteit

De Sint haalde opgelucht adem toen hij de site van Koffiezz ontdekte. Velen zullen blij zijn met heerlijke koffie die je ook nog eens als geschenk kunt laten verpakken. alle zorg voor de toch al drukke goedheiligman uit zijn handen genomen want Koffiezz verpakt de cadeaus gratis en verzend deze naar ieder gewenste schoorsteen.

Relatiegeschenken het hele jaar door met de lekkerste koffie

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten worden op maat gemaakt, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst-sint en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Heb je onze nieuwe aanwinst al gezien? We hebben een unieke methode gevonden om koffiebonen van een whisky afdronk te voorzien! kijk maar eens hier.

Sinterklaasgeschenk met koffie waar je naar uit blijft kijken!

Koffie als geschenk is leuk om te krijgen maar een prettige bijeenkomst is dat de koffie van mooie kwaliteit is en zelfs Rainforest gecertificeerd is, hierbij wordt rekening gehouden met mens en natuur. Tot slot als laatste verassing kun je vanaf heden ook speciale Sinterklaaskoffie bestellen. Handig als je ook tijdens het heerlijk avondje lekkere koffie wilt presenteren. Oh ja serveer er dan ook meteen heerlijke kruidnootjes bij.

Koffiezz koffie- Koffie waar je naar uitkijkt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.