koffie verwenmoment

Koffie verwenmoment is een belangrijk moment van de dag. Voordat je het weet ben je de hele dag van vroeg tot laat in de `running`en vergeet je even een momentje rust in te lassen. Een kopje lekkere koffie is natuurlijk een goed idee even op adem te komen.

Koffie verwenmoment aan iedere deur geleverd

Op de site van Koffiezz vindt je diverse soorten koffie en er is er zeker een die bij jouw past. Van licht mild tot stevig vol. En heb je (nog) geen bonen apparaat dan malen wij deze op de dag van jouw bestelling.

Cadeauverpakking met een verrassend efect

Koffiezz heeft naast heerlijke vers gebrande koffiebonen ook een groot assortiment koffie cadeaus. Als je toch onbewust de hele dag  koffie drinkt bent, waarom niet eens koffie cadeau geven? Je gaat genieten van de blije gezichten bij het uitpakken van deze leuke koffiegeschenken. Samen genieten van een ouderwets lekker `bakkie` en daarna stap je nuchter je auto weer in! De cadeaus en koffie van Koffiezz vindt je hier in onze webshop. Snel thuisbezorgd en wij beloven 100% tevredenheidsgarantie.

Relatiegeschenken het hele jaar door met de lekkerste koffie

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Heb je onze nieuwe aanwinst al gezien? We hebben een unieke methode gevonden om koffiebonen van een whisky afdronk te voorzien! kijk maar eens hier.

Koffie waar je naar uit kijkt! Zeker voor jouw koffie verwenmoment