Koffie cadeau doen is één van de kersttrends. Je sluit de deur achter je en loopt naar de auto om achteraan te sluiten in de eindeloze file naar werk. De wind streelt je gezicht en je merkt voor het eerst sinds lange tijd dat die koud is. Het najaar is begonnen. De dagen korten, de regen is venijnig, de muziek op de autoradio klinkt warmer met het omhoog draaien van de thermostaat. Het seizoen van intieme gezelligheid breekt aan. In je thermosfles dampen de koffiegeuren naar je neus. Op dat moment besluit je: de kersttrends worden bepaald door deze emoties. Kerstpakket ideeën had je al enigszins maar nu weet je het zeker: je gaat jouw relaties en medewerkers dezelfde sensatie schenken als die jij in je thermosfles giet.

Kersttrends: koffie hoort erbij.

Een kerstpakket bestellen is elk jaar weer een (prettige) verzoeking. Hoe blijf je origineel met jaar in jaar uit dezelfde kerstgeschenken? Een rolmaat met bedrijfslogo, sleutelhangers, wijn en eten, je hebt het allemaal al eens gedaan. Zelf een kerstpakket samenstellen vind je onpersoonlijk. Je drukt toch graag een eigen stempel op de kerstgeschenken die jouw relaties en medewerkers op 24 december onder de arm mee naar huis nemen. Een kerstpakket bestellen dat is gevuld met koffie en aanverwante items om het leuk aan te kleden is de suggestie die wij je graag aan de hand doen. Wij zijn ervan overtuigd dat koffie tot de kersttrends 2017 behoort.

Kersttrends: koffie cadeau doen.

Koffie is een allemans vriend waarmee je nooit een flater slaat. Het is immers één van de meest gedronken lekkernijen ter wereld. Als je nog kerstpakket ideeën moet opdoen, laat je dan inspireren door  pakketten die Koffiezz speciaal voor de gelegenheid heeft samengesteld. Neem vooral contact op als je heel specifieke wensen hebt. Onze webshop heeft voor ieder wat wils en daaruit is het natuurlijk geen probleem maatwerk te leveren. Wij geven de kersttrends 2016 een onmisbare invulling: koffie cadeau doen valt bij iedereen in de smaak.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor koffie cadeau doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.