fluffy koffie

Fluffy koffie

Fluffy koffie

Verwen je gasten, deze Fluffy koffie staat sierlijk op tafel en is ook nog eens makkelijk te bereiden. Na een mooie maaltijd hoort natuurlijk een lekkere koffie en vooral eentje waar nog dagen over gesproken wordt!

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden heerlijke koffie  te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Trend! Koffiebonen met alcohol. Althans met echte drank gebrand, Dit geeft een bijzondere smaaksensatie. Kijk maar eens HIER.

ingrediënten voor deze Fluffy koffie voor 4 personen

  • opgeklopt eiwit
  • scheutje rum
  • 1 zakje vanille suiker
  • sterke vers gezette koffiezz Roast
  • 3 eetlepels bruine suiker
  • 50 ml room

Bereiding:

Zet de ovengrill aan of gebruik een brander.

Klop 1 eiwit bijna stijf met de vanille suiker. Zoet 250 ml zeer sterke vers gezette koffie met 3 eetlepels bruine suiker, roer er 50 ml koffieroom bij en een scheutje bruine rum. Schenk de koffie in hittebestendige Irish Coffee glazen, tot 2 cm onder de rand en lepel het eiwitschuim erop. Zet de glazen onder de grill of gebruik de brander om het eiwitschuim te laten kleuren. Serveer de koffie met 1-2 karamel sticks.

Natuurlijk ook heerlijk in een alcoholvrij versie.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!