koffiebonen Rotterdam

Koffiebonen Rotterdam voor krachtige smaak

Koffiebonen Rotterdam voor krachtige smaak

Arabica bonen zijn statistisch gezien de meest gebruikte koffiebonen in de wereld. De geschiedenis van deze specifieke soort begint zoals de naam doet vermoeden in de Arabische regio. De plant zwierf mede door Nederlandse invloeden over de hele wereld, om uiteindelijk in Zuid-Amerika zijn potentie echt groots waar te maken. De veerkracht van de Arabica plant is zo indrukwekkend dat het ons deed denken aan het karakter van krachtige mensen: de inwoners van Rotterdam en omgeving. Koffiebonen Rotterdam  is een nieuw concept van Koffiezz.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast deze bonen heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop,  deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Koffiebonen Rotterdam voor krachtige smaak bestellen

Laten we eerlijk zijn, als er mensen zijn die weten wat het is om krachtig en sterk te zijn, zich aanpassen aan alle omstandigheden en meeveren met wat de wereld op ze afstuurt, dan zijn het toch Rotterdammers. Om een speciale melange onder de naam Koffiebonen Rotterdam samen te stellen voelden we dat we met Arabica bonen moesten werken. Inwoners van Rotterdam en omgeving kunnen het resultaat nu proeven. Koffiebonen Rotterdam bestellen kan via de site van Koffiezz. Wij kijken uit naar jullie reactie! Wij genieten in ieder geval van de fluweelzachte doch krachtige sensatie. Het vleugje zoet en de bloemige en fruitige tonen zijn een genot. Denk aan karamel, geroosterd brood en tonen van chocolade. Heerlijk om zo te drinken maar ook goed voor melkspecialiteiten.

Koffiebonen Rotterdam zijn duurzaam

Rotterdammers zijn de trotse bezitters van één van de allergrootste havens ter wereld. Koffie is traditioneel een handelsproduct waar je zorgvuldig mee moet omgaan. Dat is een vereiste als je iets voor Rotterdammers creëert, vonden wij. Dat wilden we zeker laten terugkomen in Koffiebonen Rotterdam: deze zijn volledig duurzaam. Koffiezz neemt alleen producten af van door Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Dan weet je zeker dat de koffie van de allerbeste kwaliteit is. Ze leveren bovendien een bijdrage aan de natuur en het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Koffie waar je naar uit kijkt – ook voor Rotterdamse koffiebonen