Sinterklaas koffie

Sinterklaaskoffie

Sinterklaas koffie. Zie ginds komt de … jawel de koffie komt eraan. Wat een leuk idee wanneer de sint op bezoek komt, hem eens koffieboontje van eigen deeg te geven.

Sinterklaas koffie is speciaal ontwikkeld om jou en de goedheiligman van een glimlach te voorzien. Deze koffie is van de beste koffiebonen samengesteld en bestaat uit 100% Arabicabonen, deze zijn in kleine oplage`s vers gebrand.

Cadeau idee ten top!

Rijmen en dichten, ieder jaar brainstormen we weer om origineel en leuk uit de hoek te komen en nog erger: wat gaat de sint nu weer eens geven. Met Sinterklaas koffie zit u zeker goed. Verbazing alom wanneer deze koffie uitgepakt wordt en het dat is nog maar het begin.. wanneer u een heerlijk kopje van deze Sinterklaaskoffie zet proeft je hoe heerlijk zacht en fijne smaak deze koffie heeft. Zacht gebrande smaak, klein zoetje en zelfs wat chocolade (letters) op de achtergrond. Heerlijk om zo te drinken maar ook zeker geschikt met melkspecialiteiten.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast deze koffie heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van jouw tekst of logo op een koffie pak? deze wordt snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Cadeaus, Gifts, Geschenken en Kado`s

Geef het maar een naam, zeker is wel dat jij de show zult stelen met dit originele cadeau. Maar het moet niet gekker worden! Deze koffie is namelijk ook te bestellen als een compleet geschenkpakket.

Tevens, om jouw heerlijk avondje compleet te maken is er een heerlijk recept om jou je gasten en de goedheiligman te laten smullen. Ook voor eigen gebakken kruidnoten hebben we dit unieke recept!

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor sinterklaas koffie