koffie cadeaupakket

Koffie cadeaupakket

Koffie cadeaupakket

Een koffie cadeaupakket heb je waarschijnlijk nog nooit over nagedacht. Toch vind je op de site van Koffiezz weer eens wat anders op koffiegebied. Je staat er niet zo bij stil maar het zwarte goud wordt heel de dag, overal ter wereld volop gedronken. Buiten dat de koffie rainforest gecertificeerd is kun je de geschenk pakketten ook bestellen in diverse sterktes. Er is zelfs een gemalen versie leverbaar.

Een koffie cadeaupakket zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Verras bijvoorbeeld je collegae eens met een leuk koffie cadeau en hier wordt zeker over gesproken! Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht vindt je er wat van je gading bij.

koffie cadeaupakket met een verrassend effect

Koffiezz heeft naast heerlijke vers gebrande koffiebonen ook een groot assortiment koffie cadeaus. Als je toch onbewust de hele dag met koffie bezig bent, waarom niet eens koffie cadeau geven? Je gaat genieten van de blije gezichten bij het uitpakken van deze leuke koffiegeschenken. Samen genieten van een ouderwets lekker `bakkie` en daarna stap je nuchter je auto weer in! De cadeaus en koffie van Koffiezz vindt je hier in onze webshop maar ook bij onze partner BOL. Snel thuisbezorgd en wij beloven 100% tevredenheidsgarantie.

Relatiegeschenken en koffiebonen kopen

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Heb je onze nieuwe aanwinst al gezien? We hebben een unieke methode gevonden om koffiebonen van een whisky afdronk te voorzien! kijk maar eens hier.

Heerlijke koffiebonen en de leukste koffie cadeaupakketten handig en overzichtelijk op één site.

Ook relatiegeschenken en kerstpakketten kunnen worden samengesteld en zelfs geheel aan eigen wensen worden aangepast. Wacht niet langer en regel snel jouw cadeaus en koffie.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken!