Verrassend cadeau pakket met koffie

Koffie cadeaus

Koffie cadeaus met heerlijke verse koffiebonen zijn helemaal de trend om als verrassend cadeau te geven. Nederland is een echt koffieland, denk ook eens aan leuke koffie cadeaus. Bij Koffiezz wordt jouw pakket met de grootst mogelijke zorg behandelt en verpakt. Indien gewenst kun je een leuke persoonlijke boodschap bij jouw bestelling toevoegen. Tevens kunt je het koffie geschenk op een adres naar keuze laten bezorgen.

koffie cadeaus maar ook thee geschenken

Onze relatiegeschenken koffie en thee cadeaus kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste thee en koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Vaderdag cadeau idee

Onze koffie cadeau sets worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Kun je het je voorstellen als de bode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert echt blije gezichten op! De meeste koffiepakketten kun je bestellen met een keuze aan diverse bonen, het is zelf geen probleem om jouw cadeau te voorzien van gemalen koffiebonen!

koffie cadeaus

Stuur dit bericht eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen of een origineel koffie cadeau. Kortom, neem eens rustig de tijd en bekijk de vele mogelijkheden en geniet van onze heerlijke verse koffie. Nog niet overtuigd? bestel eens een proefpakket koffie of whisky koffiebonen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor koffie cadeaus