Vaderdag cadeau

Een perfect Vaderdag cadeau: koffie bestellen

Koffiezz.nl presenteert één van de beste Vaderdag ideeën voor Vader. Koffie bestellen! Papa drinkt waarschijnlijk elke dag een kop koffie, op de zaak of als hij een klant bezoekt, de voorbeelden zijn legio. Misschien drinkt hij niet altijd de allerlekkerste koffie. Een ideaal Vaderdag cadeau is wellicht een geschenk met koffie.

Vaderdag geschenk met koffie- whisky en vele lekkernijen. Dit zijn toch wel woorden waar de meeste mannen even van opkijken. Een lekker glaasje na een dag hard werken of gewoon zomaar voor de ontspanning is goed voor de algehele mindset. Maar let op! Wij van koffiezz verkopen geen alcohol. Nee wat je nu gaat lezen zal je verbazen maar ik denk dat je niet kan wachten om het eens geproefd te hebben. Wil je snel het speciale Vaderdag geschenk bekijken? Klik dan snel HIER!

vaderdagvaderdag cadeau

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Heerlijke en eerlijke koffie

Wij houden graag rekening met mens en natuur en duurzame productie. Daarom is onze koffie voorzien van het Rainforest certificaat. We presenteren in onze shop mooie blends van 100% Arabica bonen. Koffiezz.nl is snel en laagdrempelig bereikbaar: via telefoon, mobiel, mail en ook WhatsApp. Wacht dus niet langer en bestel koffie voor vaderdag. Papa verdient het!

Alle cadeaus voor iedere gelegenheid op een rij gezet

Koffie voor vader geven of voor welke gelegenheid dan ook: Je vind in de koffiezzshop cadeaus die bij jouw past. Alles wordt mooi verpakt, verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland en België en als je wilt doen we er ook nog een persoonlijk tekstkaartje bij.