Koffie geschenken: Verwen je collega’s

Koffie geschenken: Verwen je collega’s

Het is soms best een uitdaging om origineel en verrassend uit de hoek te komen als je een bijzondere gebeurtenis op de werkvloer wilt vieren met je collega’s. Ze hebben bijvoorbeeld een periode lang hard gewerkt om moeilijke targets te halen… maar het is ze wel gelukt! Wat doe je dan? Weer eens een keer worstenbroodjes laten komen? Appeltaart? Koffie geschenken zijn een alternatief waar je collega’s langer dan een paar minuten plezier van hebben. En als je dan toch regelmatig samen een kopje koffie drinkt verras je collega eens met een wel heel bijzonder cadeau: koffiebonen met de smaak van whisky of rum!

Thema koffie geschenken

Thema koffiepakketten zijn er in vele variaties: Wat dacht je van een koffiegeschenk met speciale `sorry `melange of een koffiepakje met `beterschap erop. Dit en nog veel meer variaties kun je HIER vinden.

Koffie geschenken om iets te vieren

Natuurlijk is het makkelijker om een taart aan te snijden. Maar soms wil je jouw collega’s echt goed laten weten dat ze uitstekend hebben gepresteerd. Dan is een eenvoudig maar smaakvol pakket  naar  al één van de leukere koffie geschenken om te geven. En wie weet doe je meteen goede ideeën op want het jubileum van één van je trouwste werknemers is aanstaande. Daar mag je zeker bij stil staan en koffie geschenken zijn er in alle soorten en maten. Met een zeer compleet cadeau weten wij zeker dat het jubileum in stijl wordt gevierd. Met koffie zit je eigenlijk nooit verkeerd. Het is één van de meest geconsumeerde producten ter wereld en dat zie jij elke dag bij het koffieapparaat.

Koffie cadeaus met persoonlijkheid

Uiteraard is het mogelijk om koffie geschenken van een persoonlijke boodschap te voorzien. Daarmee onderstreep je als ondernemer dat je bij het uitzoeken van een origineel cadeau echt aan je collega hebt gedacht. Koffiezz geeft je graag advies. Wij zijn snel en vlot toegankelijk bereikbaar, via telefoon, mobiel, mail en zelfs WhatsApp. Als koffie geschenken een goede optie voor je zijn, denk dan ook eens aan de mogelijkheid om een pakket cadeau te doen in de kerstperiode.

Tip! Kijk eens op happygiftlist.com Happy Giftlist is de ultieme oplossing voor het maken van je online verlanglijst of om namen of lootjes te trekken voor cadeautjes. Het wordt gebruikt voor verjaardagen, bruiloften, baby shower, kerstmis etc.

Koffie waar je naar uit kijkt – ook als geschenk voor je collega’s.

TIP! Bekijk ook de nieuwe geschenken die voor de thee liefhebber speciaal zijn samengesteld

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor koffie geschenken