Vaderdag met koffie en bijzondere specialiteiten

Vaderdag met koffie en bijzondere specialiteiten dat zou zomaar een cadeau idee kunnen zijn voor dit jaar. Een origineel Vaderdag cadeau is ieder jaar weer een uitdaging. Wat heb je de laatste jaren voor hem gekocht? Een flesje van z`n favoriete drank of een of andere cadeau kaart?

Een bijzonder cadeau voor een speciale Vader

Bij Koffiezz vindt je een cadeau waar hij wel even van op gaat kijken! bij het openen van dit pakket zal hij direct van de bank opspringen en aan de slag gaan. De inhoud is namelijk nog niet geheel klaar voor gebruik! Hij moet er nog wel wat voor doen maar wij weten het zeker: Vader is met plezier nog wel even in de weer.

Een Vaderdag cadeau met bijzondere koffie specialiteiten

Het ultieme cadeau waar je nog wel even mee aan de slag moet maar eenmaal klaar beleef je werkelijk een unieke smaaksensatie.

Dit geschenk wordt geleverd in een fraaie giftbox en bevat:

Flesje met ingrediënten om een koffielikeur mee te maken. Vul aan met wodka of graanjenever laat ongeveer 6 weken staan en schud regelmatig.
Flesje (100gr) met koffiebonen die met echte Caribische rum behandeld zijn. Werkelijk een unieke smaak. Heerlijk als espresso maar ook perfect met melkspecialiteiten of kies:

Flesje (100gr)met whisky koffiebonen. De koffie heeft een volle krachtige ronde smaak met hints van chocolade, fudge en een duidelijke smaak van echte whisky.

Flesje (150gr) met een Barbecue koffie rub . De basis is gemalen koffie en diverse specerijen. Door het gebruik van koffie ontstaat een bijzondere intense smaak.

Bestel direct HIER

Koffie cadeau voor Vaderdag

Koffie cadeau is een uniek concept in Nederland. Koffiezz biedt geschenken aan met de heerlijkste koffie en er is hierbij keuze uit koffiebonen en/of gemalen koffie. De koffie cadeau pakketten zijn voorzien van een persoonlijk cadeau kaartje en worden gratis voor je ingepakt. De koffiepakketten kunnen worden afgeleverd op ieder gewenst adres.

De trend! Cadeaus met heerlijke koffie.

Ben jij op zoek naar een heerlijk koffiepakket cadeau? Dan ben je bij ons, Koffiezz, op het juiste adres. Koffiezz biedt verschillende koffie cadeau pakketten aan, we verkopen circa 25 koffiepakketten op het moment van schrijven. Door ons ruime assortiment aan koffie cadeaus zit er voor iedereen een leuk koffie cadeau cadeau bij. Bekijk ons assortiment en kies je favoriet!

Koffie en thee geschenkset ook voor Vaderdag

Om de keuzestress nog wat beetje groter te maken hebben wij ook een heerlijke koffie en thee geschenksets. Naast thee heeft Koffiezz natuurlijk ook cadeau pakketten met de heerlijkste koffie, waarbij keuze is tussen koffiebonen en/of gemalen koffie

Koffie voor Vaderdag een uitstekend idee

Koffie voor vader geven of voor welke gelegenheid dan ook: Je vindt in de koffiezzshop cadeaus die bij jouw passen. Alles wordt mooi verpakt en verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland of België. Als je wilt, doen we er ook nog een persoonlijk tekst kaartje bij.

Koffie waar je naar uit kijkt! Ook voor Vaderdag