Koffie geschenkset online zo in huis

Koffie geschenkset online zo in huis.  Koffie cadeau geven is een leuk idee, waarom niet, bedenk maar weer eens wat je voor je familie, vrienden of collega`s voor leuks kunt aanschaffen. Koffie of koffiebonen als geschenk is zo gek nog niet als je na gaat dat de gemiddelde Nederlander bijna drie kopjes per dag nuttigt. Bestel gerust koffie of cadeausets bij koffiezz! De bonen zijn Rainforest gecertificeerd, je helpt daarmee mens en natuur.

Koffie geschenkset voor een blije collega

We staan er mee op en drinken op het werk ook nog een aantal bakkie`s. Cappuccino, espresso, latte macchiato vele varianten zijn mogelijk en als je geluk hebt, heeft jouw bedrijf gezorgd voor een verse bonenmachine. Wees eerlijk lekkere koffie wordt toch iedereen blij van? Beter voor de resultaten en voor de sociale contacten. Over lekkere koffie gesproken: Wat dacht je ervan om het eens als geschenk te geven, samen met bijvoorbeeld lekkere chocolade, wie is daar niet voor te porren?

vaderdag met koffie en whiskykoffie geschenkset

Koffie geschenkset zorgt voor blije gezichten

Onze koffie cadeau sets worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Kun je het je voorstellen als de bode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert echt blije gezichten op!

Relatiegeschenken koffie

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Koffie waar je naar uit kijkt! Ook voor een online koffie geschenkset