Koffie geurkaars

Koffie geurkaars

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos. Neem de koffie geurkaars, simpel zelf te creëren en je huis ruikt heerlijk naar verse koffie. Jouw visite zal zich direct welkom voelen en wat dacht je ervan als je je huis wilt verkopen? Zet een appeltaart in de oven en steek deze koffie geurkaars aan en de nieuwe bewoners voelen zich direct thuis!

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos!

Naast dit leuke item heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de leukste koffieshop van Nederland!, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties, bedrijf of feestelijkheden een eigen etiket te ontwerpen met bijvoorbeeld jouw logo of tekst op het etiket.

Koffiepakket met kwaliteit koffiebonen

Onze koffie cadeau sets worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Kun je het je voorstellen als de bode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert echt blije gezichten op! De meeste koffiepakketten kun je bestellen met een keuze aan diverse bonen, het is zelf geen probleem om jouw cadeau te voorzien van gemalen koffiebonen!

Koffie cadeau doen

Ook relatiegeschenken koffie thee en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

Geschenk voor de koffieliefhebber is in aantocht

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

Benodigdheden voor de koffie geurkaars

  • koffiebonen
  • Schaaltje
  • Waxinelichtje

Beschrijving:
Neem een schaaltje of glaasje en vul deze met koffiebonen.
Druk het waxinelichtje in het midden van de koffieboontjes.
Steek het waxinelichtje aan.
Zodra het metalen houdertje van het waxinelichtje warm wordt ontstaat er een heerlijk geur van koffie.

Heb jij  leuke koffie ideeën? Laat het ons weten!

Koffie waar je naar uit kijkt! – Ook voor de leukste geschenken en ideeën!