Koffie rub voor een extra dimensie van jouw ribs & steaks

Koffie rub voor een extra dimensie van jouw ribs & steaks maakt jouw barbecue net even wat specialer. Heerlijk met je vrienden en familie lekker de barbecue aan een cocktail erbij en jouw dag kan niet meer stuk! De pret en voorbereiding zijn eigenlijk het allerleukst, je wilt goed voor de dag komen en er zeker iets speciaals van maken.

Barbecue aan voor een speciaal stukje vlees met bijzondere koffie rub

Het is helemaal in om samen met je vrienden buren of familie een leuke barbecue te organiseren. Diverse kruiden en specerijen zijn er op de markt verkrijgbaar en op het web vindt je talloze recepten om jouw gasten te verwennen. Maar heb je er al eens bij stil gestaan om jouw stukje vlees te marineren met koffie? Vooral steaks en ribs krijgen door de gemalen koffie een bijzondere intense smaak. Bestel HIER de speciale barbecue koffiemix voor een extra dimensie van jouw ribs en steaks!

bijzondere Cadeaus waar je nog mee aan de slag moet

De Barbecue koffierub is ook onderdeel van een geschenkdoos waar nog meer mogelijkheden met koffie inzit. Wat dacht je van ingrediënten waar je wodka of graanjenever aan toe voegt en na een paar weken heb je de lekkerste koffielikeur! Of wat dacht je van koffieboontjes die op een speciale manier met echte Caribische rum zijn behandelt waar je een heerlijke zachte aromatische koffie mee kan maken.

Koffie cadeaus relatiegeschenken

Naast de heerlijke koffie barbecue rub heeft koffiezz vele items om jouw familie, vrienden of relaties eens flink te verrassen. Heerlijke koffie maar ook koffieboontjes met whisky, rum en zelfs brandy zijn te verkrijgbaar. Denk niet langer over jouw cadeau doe vooral eens inspiratie op koffiezz.nl of bij onze partner BOL.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw barbecue