Koffie verkeerd

Koffie verkeerd met hazelnoot en kaneel

Koffie verkeerd met hazelnoot en kaneel

Heerlijk zacht zoete koffie, lekker met stroopwafel of speculaas. Eenvoudig en snel te bereiden en heeft een verrassende smaak. Koffie verkeerd met hazelnoot en kaneel smaakt heerlijk bij diverse soorten gebak. Je visite zal aangenaam verrast zijn met deze koffie die snel en eenvoudig te bereiden is.

Cadeau voor de koffieliefhebber

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee, geef eens een koffiepakket weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Het hele jaar door geven we elkaar geschenken. Met verjaardagen, met kerst, tijdens speciale gelegenheden. Maar is het niet heerlijk om iemand zomaar eens een cadeau te geven? Het is toch aardig om je man een verrassing te geven omdat hij zware week heeft gehad? Heeft je vriend geholpen bij het klussen? Dan is een koffie of theepakket , of het nu groot of klein is, zeer gewaardeerd. De voorbeelden laten zich makkelijk verzinnen. Je kan het zelf zo leuk maken als je wilt. Met alleen koffie of een toevoeging van iets lekkers . De aantrekkelijke prijzen van Koffiezz maken het geheel compleet.

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Nieuw! koffiebonen met rum-whisky of rum gebrand… een compleet nieuwe smaaksensatie!

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 750 ml halfvolle melk
  • 50 ml gembersiroop
  • 1/2 tl koek/speculaaskruiden
  • 100 ml koffiezz roast
  • 50 gr grofgehakte geroosterde hazelnoten
  • 4 kaneelstokjes
  • 125 ml slagroom

 

Bereiding:

Zet de koffie klaar

Verwarm de melk en klop deze schuimig.

Roer de gembersiroop en de koekkruiden door de koffie en verdeel over 4 mokken.

Vul de mokken af met de schuimige melk.

Maak af met een flinke toef slagroom.

Bestrooi met de hazelnoten en garneer met een kaneelstokje.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!