Koffiebonen met Whisky, Brandy of Rum- unieke branding!

Koffiebonen met Whisky, brandy of rum voor een unieke smaaksensatie! jawel je leest het goed, we hebben een speciale methode ontwikkeld om jouw koffie heel speciaal te maken. Je kunt gerust zeggen dat deze koffieboontjes uniek in hun soort zijn. Leuk om jouw diner af te sluiten met deze bijzondere smaken of wat dacht je om de dag ermee te beginnen? Hoe leuk is het om samen met jouw collega`s morgens al aan de Whisky, Brandy of Rum te zitten! Maar maak je geen zorgen, de alcohol in deze boontjes is geheel verdwenen maar je proeft wel de unieke smaken.

Deze koffiebonen bevatten smaak van origineel gebruikte dranken

Onze Roast bonen nu met een delicate afdronk. Niet alleen voor de drank liefhebber: deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een bijzondere zachte afdronk. De smaken van de drank is subtiel aanwezig en er ontstaat een bijzondere smaaksensatie! Bestel deze nieuwe trend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met onze koffie.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen .

Bereiding!

Zet deze speciale bonen niet te sterk, gebruik bij voorkeur een grove maling. Zo komt de unieke smaak het beste tot zijn recht. Serveer in kleine espresso kopjes of shotglaasjes. Door de hints van chocolade en fudge laat de rum versie zich ook erg goed smaken als cuppuccino! Voor verdere info KLIK hier.

Koffie waar je naar uitkijkt! Zeker voor Koffiebonen met Whisky, Brandy of Rum