Winterkoffie

Winterkoffie

Winterkoffie voor een hartverwarmend momentje. Je komt thuis na een lange file of je hebt een wandeling in de sneeuw gemaakt dan ben je zeker toe aan deze verwarmende koffie.

De mogelijkheden met onze koffie is eindeloos

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee, geef eens koffie weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Natuurlijk worden onze pakketten optimaal verzorgt en denk eens aan de mogelijkheid om jouw naam op het koffielabel te plaatsen! Of je eigen bedrijfslogo op je eigen koffiekopje of koffiezak. Ook kunnen we jouw eigen premiums verwerken in door jezelf ontworpen koffie geschenk. Kijk eens rustig rond voor de mogelijkheden in onze SHOP.

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

ingrediënten voor deze winterkoffie:

  • 1 kopje koffiezz Roast
  • 200 ml hete cacao
  • 100 ml volle melk
  • 1 tl peperkoekkruiden, snufje nootmuskaat
  • suiker of zoetstof naar behoefte
  • chocoladeschaafsel of kaneel
  • peperkoek

bereiding:

Verwarm de glazen of mokken voor en klop de melk op.

Meng de cacao, de peperkoekkruiden, nootmuskaat en koffie door elkaar en roer voorzichtig. Vul de glazen of mokken voor de helft met koffie en voor de andere helft met melkschuim.Voeg de suiker toe en versier deze koffie met wat chocolade schaafsel of kaneel. Naar wens kun je slagroom toevoegen. Ook lekker met een scheutje bruine rum. Serveer met peper of kruidkoek.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor recepten en cadeaus!