Koffiebonen online kopen. Wij zijn al onderweg!

Koffiebonen online kopen. Super vers gebrand en zo thuis, op kantoor, of afgeleverd op een door jouw gewenst adres. Onze koffie wordt zorgvuldig keer op keer gecontroleerd door de koffie masters. De koffiebonen worden in kleine oplages gebrand zodat wij ze vers kunnen aanbieden.

koffiebonen online kopen:

Net als in koffieland Italië weten steeds meer mensen in Nederland een
lekker kopje koffie of espresso echt te waarderen. Daarom investeren steeds meer Nederlanders in een goede bonenmachine, waarmee ze zelf hun bonen vers kunnen malen.
Maar, waar haalt je goede koffiebonen? Wil je al snel in onze shop kijken? klik dan HIER

 

Waarom koffiebonen online bij Koffiezz bestellen

Bij Koffiezz kunt je snel en makkelijk online bestellen. Koffie van topkwaliteit voor de beste prijs. Wij bezorgen in Nederland en België. Voor bestellingen boven de 25 euro rekenen wij geen verzendkosten!
Niet tevreden over onze koffie? Retourneer je koffie en je krijgt gewoon je geld terug!

Naast onze heerlijke koffiebonen Roast en Crema (ook gemalen) presenteren wij ook vele geschenken op koffiegebied. Leuke cadeaus voor thuis maar ook verrassend anders om je familie, collega`s of vrienden te verrassen. Het is mogelijk om je cadeau op een op door jouw gewenst adres te leveren en te voorzien van een cadeaukaartje.

kerstgeschenken voor onder de boom

Onze kerstgeschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt, zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de boom, nou ja deur afgeleverd. Kijk eens rustig rond in onze shop en ontdek de mogelijkheden.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen of een origineel koffiecadeau. Kortom, neem eens rustig de tijd en bekijk de vele mogelijkheden en geniet van onze heerlijke verse koffie. Nog niet overtuigd? bestel eens een proefpakket koffie of onze laatste aanwinst: Koffie met alcohol!

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook Koffiebonen online kopen – koffiezz